Briga za sukulente realtivno je laka zbog čega imaju svoje mjesto u domovima mnogih zaljubljenica u biljke. No, sada osim na police u vašoj dnevnoj sobi, kuhinji ili hodniku, sukulente možete dodati i u kutiju za nakit.

Na Amazonu je, naime, moguće kupiti šnale za kosu i naušnice u obliku ovih omiljenih ljepotana. Napravljene su od visokokvalitetnih materijala koji su sigurni za sve pa i za one s osjetljivom kožom.

Ovaj botanički set modnih dodataka jedan je od onih koji sigurno neće ostati neprimijećen.

Više poizvođača u svojoj ponudi ima modne dodatke ukrašene sukulentima, a tvorci ukosnica koje smo izdvojili u našoj galeriji kažu da ovi sukulenti promjera četiri centimetra mogu poslužiti kao savršen modni dodatak za vjenčanje ili zabavu. Također, možetre birati želite li da sukulent bude na zlatnoj ili crnoj ukosnici. Cijena jedne ukosnice je 29 dolara (188,42 kn).

Slika nije dostupna Kakav slatkiš! Ružičasti sukulent koji zahtijeva minimalnu brigu

Što se tiče naušnica, jedan od proizvođača u ponudi ima divne naušnice koje se mogu nositi svaki dan, ali i u posebnim prigodama.

Izrađene su od polimerne gline, lagane su i toliko udobne da ćete zaboraviti da ih nosite. Osim toga hipoalergene su. Radi se o ručno izrađenim naušnicama koje se prodaju po cijeni od 25 dolara (162,43 kn), a njihovi  tvorci kažu da će svojim izgledom razvedriti i uljepšati svaki dan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju