Da se snimao treći nastavak filma “Seks i grad”u njemu ne bi bilo lika Johna James Prestona, odnosno Face kojeg je maestralno odglumio Chris North.

James Andrew Miller, voditelj podcasta "Origin", otkrio je u svojoj zadnoj epizodi kako je vidio ranu verziju scenarija za ovaj projekt.

Na početku trećeg dijela popularnog serijala Faca je trebao umrijeti od srčanog udara, a ostatak filma gledatelji bi pratili kako se Sarah Jessica Parker, odnosno njezin lik Carrie Bradshaw nosi s ovim gubitkom.

Iako je ovaj podatak neugodno iznenadio mnoge obožavatelje, ideja nije nevjerojatna ako se prisjetimo orginalne priče serije. Točnije, šeste sezone tijekom koje je Faca imao rutinsku operaciju srca, a nakon čega ga je Carrie njegovala do ozdravljenja.

Eliminacija Facinog lika iz serije navodno je bio jedan od razloga zbog čega je ulogu u filmu odbila Kim Cattrall koja je utjelovila Samanthu Jones.

O trećem nastavku filma "Seks i grad" raspravljalo se godinama. Glavni glumci bili su zainteresirani za repriziranje svoje uloge, no planovi se na kraju nikad nisu ostvarili.

Voljeli ste seriju "Seks i grad"? Pogledajte kako danas izgledaju dečki Carrie Bradshaw.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju