U samom središtu Zagreba otvoren je multibrand store za djecu Ne.Ne.Ne., zastupnik brendova koji dječju modu čine potpuno drugačijom. Brendovi dolaze iz Njemačke, Nizozemske, Izraela, Francuske, Portugala i SAD-a, a neki od njih su: nununu world, Little Man Happy, Mói, PLAY UP, SNURK, NANAMI, Mini Melissa, Snooze baby, Jaq Jaq Bird, Plan Toys i ILADO. Uz odjeću i obuću za djecu do 7 godina, dostupne su i didaktičke igračke te nakit za trudnice.

Na otvaranju dućana Ne.Ne.Ne. vlasnica Manuela Šola izjavila je: Kako smo moj partner i ja postali roditelji, uočili smo da u Zagrebu nedostaje dućan s ponudom kvalitetnih brendova izvrsnog dizajna, ali i ekološke proizvodnje.

Sretni smo jer u Ne.Ne.Ne. svatko može pronaći brend za sebe, odnosno za svoje dijete. Posebno smo ponosni jer su u Zagreb došli neki od poznatih svjetskih brendova, kao što su nununu world i Little Man Happy.

Za male ljude s velikim stavom
Ovaj multibrend store briše razlike između dječaka i djevojčica pružajući asortiman unisex odjeće. Dio didaktičkih igračaka izrađen je od recikliranog drva, a određeni tekstili čak poprimaju miris roditelja kako bi mališani svakodnevno imali osjećaj blizine roditelja te ugode i mira.

Dostupne su i majice s UV zaštitom te cipelice koje ispuštaju ugodan miris tijekom izlaganja na višim temperaturama.

Dućan je smješten u neposrednoj blizini Muzičke akademije i HNK-a, u Prilazu Gjure Deželića 8. Agencija Bruketa&Žinić&Grey kreirala je vizualni identitet, dok je agencija Brigada osmislila dizajn prostora kojim dominira živo drvo za koje je zaslužan studio bOTANIKE.

Određena odjeća čak poprima miris roditelja kako bi mališani svakodnevno imali osjećaj blizine roditelja, a neke od cipelica u ponudi ispuštaju ugodan miris tijekom izlaganja na višim temperaturama

Kombinacija drva, metala i neutralnih boja interijera odražava unisex filozofiju prema kojoj ružičasta nije nužno za djevojčice, a plava za dječake.

Prostor je siguran za slobodno kretanje djece, a bezbrižnu kupovinu omogućuje i stol za previjanje koji roditelji uvijek mogu koristiti.

Organsko podrijetlo materijala i održiva proizvodnja
U asortiman Ne.Ne.Ne. dućana ulaze isključivo brendovi fokusirani na održivu proizvodnju i materijale organskog podrijetla.

Proizvodi posjeduju priznate certifikate Der Global Organic Textile Standard (GOTS) i The STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifikati garantiraju organsko podrijetlo tekstila i izbjegavanje štetnih kemikalija koje mogu narušiti dječje zdravlje i okoliš.

U trgovini Ne.Ne.Ne. dostupne su i majice s UV zaštitom te cipelice koje ispuštaju ugodan miris tijekom izlaganja višim temperaturama U trgovini Ne.Ne.Ne. dostupne su i majice s UV zaštitom te cipelice koje ispuštaju ugodan miris tijekom izlaganja višim temperaturama (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju