Multibrend dućan za male ljude s velikim stavom pod imenom Ne.Ne.Ne. uniseks modom omogućava klincima da budu ono što osjećaju.

Galerija Ne.Ne.Ne Ne.Ne.Ne, multibrend shop Ne.Ne.Ne, multibrend shop +12 Ne.Ne.Ne, multibrend shop

Ono smo što jedemo, čitamo, slušamo – i nosimo. Oko ovog posljednjeg vjerojatno najmanje vodimo brigu sve dok ne postanemo roditelji. Tada nam nikako nije svejedno je li odjeća koju stavljamo na nježnu kožu svojih mališana tretirana kemijskim postupcima ili je proizvedena od organskih materijala i prema etičkim principima. Vođeni tim životnim vrijednostima, Manuela Šola i Nikola Žinić željeli su svoju novorođenu djevojčicu od prvog dana odjenuti u udobne bodyje, haljinice i majice od ekoloških tkanina.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja. Ne.Ne.Ne daruje svim našim čitateljicama 20% popusta uz korištenje kupon-koda 'NENENEKIDS' na njihovom webshopu.

Istražujući domaću ponudu tekstilne industrije, uočili su da u Zagrebu nedostaje ponuda takve odjeće za djecu koja je k tome i dobrog dizajna. Budući da oboje imaju dobro uhodane biznise u kreativnim industrijama komunikacijama i marketinga, odmah su prepoznali priliku i u proljeće 2018. otvorili multibrend dućan za male ljude s velikim stavom. Dali su mu ime Ne.Ne.Ne jer je to riječ koju klinci najčešće izgovaraju dok su mali.

''Oni isti klinci koji kad malo narastu sve više razumiju zašto je važno čuvati prirodu, jesti zdravu hranu i biti svjestan što i od koga kupujemo. A ako želimo da ta djeca izrastu u sretne i uspješne ljude, moramo ih pustiti da žive svoju autentičnost i što manje im nametati svoja uvjerenja i stereotipe. I zato u našem malenom dućanu u nećete naći tipične haljinice sa šljokicama i Elzom ili plave majice s autićima. Uniseks moda omogućava klincima da budu ono što osjećaju i zbog toga ih ne treba stavljati u kalupe. Jer možda će im baš ta crna jakna s lubanjom podići samopouzdanje i naglasiti njihovu kreativnost. A tako stvaramo neopterećene i zadovoljne pojedince koji su svjesni da se ništa u životu ne događa slučajno te da je svatko od nas odgovoran kakav svijet ostavljamo naraštajima iza sebe'', poručila je Manuela Šola.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju