Unatoč nespretnom kopčanju ženski bodi je već neko vrijeme važan dio street style kombinacija, ali i glamuroznih izdanja na crvenom tepihu.

Galerija

Taj komad nalik na jednodijelni kupaći kostim sjajno se kombinira uz traperice, hlače i ležerne suknje, a može poslužiti i kod nošenja dizajnerskih „golih“ haljina te zaštititi određene dijelove tijela od znatiželjnih pogleda.

Odobravaju ga i mnoge mame i bake jer „čuva leđa“ pa je posebno popularan u zimsko vrijeme. No, u posljednjih nekoliko godina dobio je i nova modificirana izdanja koja su podijelila žene na društvenim mrežama.

Sve popularniji su takozvani visoko rezani bodiji koji, baš kao i takvih kupaćih kostima vizualno produžuju noge, a koje se u javnosti obavezno nose uz traperice ili hlače predimenzioniranih nogavica.

Iako znaju imati dugi rukav, a katkad su napravljeni od toplih rastezljivih materijala – razotkrivaju značajan dio kože na predjelu trbuha i leđa. I dok neke žene obožavaju taj kontrast između funkcionalnosti i izražavanja svojeg modnog stila druge nikad ne bi odjenule takav bodi.

Kojem taboru vi pripadate?

Ankete

(8570) Nosite li visoko rezane bodije?

rezultati povratak glasova220
rezultati

Visoko izrezani bodiji iz trgovina - 2021. - 1
H&M, 189 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)