U Los Angelesu je održana 59. dodjela nagrada Grammy. Crvenim tepihom Staples centra prošetale mnoge zvijezde. Među njima bilo je i onih čije su kombinacije izazvale pravu pomutnju. S razlogom ili bez njega? Zavirite u članak i procijenite sami

Svake godine na dodjeli Grammyja nađe se nekoliko slavnih osoba o čijem se izgledu i stilskom odabiru najviše govori. Većinu vremena u pitanju su kombinacije kojima je glavna svrha šokirati i ukrasti pažnju, a ove godine smo izdvojili šest takvih izdanja.

Tako je Katy Perry doslovno zabljesnula u kreaciji Toma Forda. Međutim, dizajnerska haljina izgledala je kao kombinacija svjetlucave dolčevite i dugačke suknje od umjetnog perja što možda i nije bio najbolji izbor za ovakav crveni tepih.

Svojim izdanjem svakako je najviše šokirala Lady Gaga kojoj je to vjerojatno bio i vrlo promišljeni cilj. Gaga je u svom naumu itekako bila uspješna odabravši mrežaste čarape i do bedra visoke lakirane čizme, kratke kožnate hlače te kožnati top sa dugačkim šiljastim rukavima koji više toga otkriva nego što pokriva.

Rihannin odabir potpisuje modna kuća Armani Privé. Iako crna suknja izgleda kao komad stvoren za pojavljivanje na crvenom tepihu, narančasti top sa šljokicama koji je sparila sa suknjom svojim izgledom previše podsjeća na gornji dio bikinija.

Što god glumica Taraji P. Henson obuče sjajno izgleda. No, ovaj izbor previše podsjeća na minice iz 1980-ih. Haljina od ljubičastog satena s uvezenim detaljima poput sunca, mjeseca, munja i zvijezda te s naborima na ramenima nije najbolje prošla kod kritičara.

Pjevačice Halsey i Girl Crush pokazale su svoje stvarno osebujne stilove. Tako je Halsey odjenula plavu trenirku ili pak pidžamu od satena te gornji dio ostavila raskopčan kako bi se njezin dekolte našao u prvom planu. Girl Crush se pak odlučila za ružičasti top i suknju koja je bila prekrivena šarenim plastičnim lopticama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju