Uoči Božića Kim Kardashian odvela je svoju kćerkicu North na balet "Orašar" slavnog ruskog skladatelja Petra Iljiča Čajkovskog

Prilikom odlaska u kazalište ili druge kulturne institucije tog tipa obično biramo elegantnije odjevne komade, u skladu s prigodom i duhom mjesta na kojem ćemo boraviti.

Kim Kardashian otišla je u drugom smjeru i odabrala krajnje opuštenu kombinaciju za balet "Orašar" koji je gledala sa svojom kćerkicom North.

 

A photo posted by The Shade Room (@theshaderoom) on

Nosila je “oversize” majicu brenda Vetements koja je imala ulogu haljine i kombinirala je sa smeđim čizmicama na visoku petu. Ovaj crveni “hoodie” koji košta 700 dolara brend je proizveo u suradnji s ruskim brendom SVMoscow.

 

A photo posted by @kardashcandids on

Komentatori na društvenim mrežama kritizirali su njezinu kombinaciju jer smatraju da nije primjerena za odlazak na balet, a zasmetala su im i komunistička obilježja na majici zbog kojih su neki u šali prokomentirali da je saveznica ruskog predsjednika Putina.

Ankete

(6195) Je li ova kombinacija prikladna za odlazak u kazalište?

rezultati povratak glasova849
rezultati

S druge strane ostali su iznenađeni jer je ovo za provokativnu Kim sklonu razotkrivanju tijela neočekivano umjereno izdanje. U galeriji pogledajte još modnih izdanja Kim Kardashian.