Početak siječnja obično je preplavljen inspirativnim citatima koje nas nadahnjuju da se mijenjamo. No Demi Lovato podsjeća svoje obožavatelje da je isto tako u redu ostati onakav kakav si bio i ranije

Galerija Demi Lovato - 3 Demi Lovato - 5 Demi Lovato - 2 +4 Demi Lovato naučila je voljeti samu sebe i svoje tijelo
Demi Lovato
na svojem Instagram profilu pokazala je tijelo u jednodijelnom kupaćem kostimu s plaže, te uz fotografiju napisala:

Nesigurna sam u izgled svojih nogu na ovoj fotografiji, ali objavljujem je svejedno, jer izgledam na njoj tako sretno, a ove godine sam odlučila napustiti svoj perfekcionizam i dati si slobodu od samokritike.

Veliki je izazov naučiti voljeti svoje tijelo onakvo kakvo jest, ali isto tako ono mijenja život. Riješavanje problema s poremećajem u prehrani bilo je najizazovnije putovanje u mojem životu, svakog dana radim na tome, iako nekada i pogriješim.

Danas se osjećam snažno. I vi se možete tako osjećati. Moguće je. Hvala bogu na ovom novom poglavlju u svojem životu.

 

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

Toksična poruka - Nova godina, nova ti

Fotografija je u vrlo kratkom roku dobila više od 3 milijuna lajkova obožavatelja, a poruku 25-godišnje pjevačice pohvalili su i stručnjaci.

Nova godina može biti vrijeme za samokritiku, odluke o dijetama i onu toksičnu poruku – Nova godina, nova ti.

No instagramski post Demi Lovato inspirirajući je podsjetnik da ne moramo biti savršeni, i da svi zaslužujemo slaviti svoja tijela baš onakva kakva jesu, rekla je za Yahoo Lifestyle Claire Mysko, ravnateljica udruženja National Eating Disorders Association.

Ista je istaknula kako se nada da će upravo ovaj post potaknuti mnoge da potraže pomoć, te da budu sretni sa svojim tijelima.

Demi Lovato pod svijetlom je rekflektora od najranijeg djetinjstva, zbog čega je razvila problem s uzimanjem opijata, kao i problem s poremećajima u prehrani.

O njenom životnom putu napravljen je i dokumentarni film "Demi Lovato: Simply Complicated" u kojem iskreno priznaje sve svoje grijehe iz prošlosti. Demi Lovato - 1 Demi Lovato naučila je voljeti samu sebe i svoje tijelo (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju