Svi koji u novu, 2024. godinu žele ući uz hitove pjevačice Nede Ukraden morat će se zaputiti u Crnu Goru. Pjevačica je u srijedu, naime, najavila novogodišnji program "HG Budvanska rivijera" u sklopu kojeg će nastupiti i ona sama.

Galerija Neda Ukraden Neda Ukraden u ružičastom kombinezonu Neda Ukraden +1 Neda Ukraden

Pjevačica je na predstavljanje programa stigla u ružičastom svilenom kombinezonu.

Neda Ukraden u ružičastom kombinezonu Neda Ukraden u ružičastom kombinezonu (Foto: Zorana Mandic/ATAImages/Pixsell)

Komad koji ne prolazi neprimijećeno ima povišeni ovratnik i blage puf-rukave. Krasi ga i pojas s mašnom za isticanje struka, dok donji dio kombinezona čine hlače mrkva kroja s džepovima.

Pjevačica je kombinezon uparila s crnim čizmama Pjevačica je kombinezon uparila s crnim čizmama (Foto: Zorana Mandic/ATAImages/Pixsell)

Kombinezon je pjevačica uparila s crnim čizmama s platformom i visokom blok potpeticom, dok je izdanje upotpunila efektnim visećim naušnicama.

Ona nikad ne promaši: Tako dobar kombinezon za još jedno profinjeno izdanje Cate Blanchett Cate Blanchett Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu - 6 Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu - 5 +2 Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu

Baš, baš dobra! Suknja Sanje Musić Milanović podiže svaku kombinaciju Sanja Musić Milanović Premijera predstave Moji tužni monstrumi Premijera predstave Moji tužni monstrumi +0 Premijera predstave Moji tužni monstrumi

Neda Ukraden ovim je izdanjem potvrdila da je kombinezon istovremeno elegantan, upečatljiv, ali funkcionalan odjevni komad, s čime se slaže i naš stilist Marko Grubnić koji je kombinezonima posvetio i jednu od epzoda videoserijala Dreskod. Njegove savjete poslušajte u nastavku.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju