U Zagrebu je jučer održana dodjela medijske nagrade "Zlatni studio". U pet glavnih kategorija (film, televizija, kazalište, glazba i radio) dodijeljeno je ukupno 19 nagrada, a jedna od njih otišla je u ruke Nine Badrić.

Zahvaljujući glasovima vjerne publike, Nina je proglašena pjevačicom godine. Naša glazbena diva također je održala nastup na dodjeli i izvela svoj hit "Ja još uvijek imam istu želju".

Pritom je doslovno blistala - u sjajnoj kombinaciji koju potpisuje danskog brenda ROTATE Birger Christensen.

Za ultimativni glamurozni dojam, šljokičaste hlače u ružičastoj boji spojila je s pripadajućom bluzom.

Spomenuti brend osnovale su danske stilistice i modne influenserice Thora Valdimars i Jeanette Friis Madsen u suradnji s luksuznom modnom concept trgovinom Birger Christiensen.

Thora i Jeanette upoznale su se 2014. godine kada su zajedno radile u modnom magazina Costume. Željele smo drugačiji život i željele smo nešto stvoriti. Pričale smo o raznim idejama, ali ova o modnom brendu nekako se zadržala. Pomislile smo ako mi trebamo ovakav brend, onda ga trebaju i drugi. Željele smo prikazati žensko tijelo u najboljem svjetlu i prihvatiti ženstvenost. Žena koja nosi Rotate je žena koja se ne boji istaknuti, voli se odijevati seksi i uvijek se dobro zabavlja, zaključile su dizajnerice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju