Ništa ne podiže životni prostor kao lampe koje uz svoju primarnu funkciju daju karakter sobi ili bili kojoj prostoriji u kojoj se nalaze. Ako niste ljubiteljica 'konfekcijskih' ili pak strogih rasvjetnih tijela preporučamo vam simpatične rasvjetne visilice stvorene za svaki dom željan optimizma, smijeha i vedrine. Predstavljamo vam šarena svjetla s potpisom mame Jagode i odobrenjem malenog Svena

Tridesetdvogodišnja grafička dizajnerica i art direktorica u zagrebačkoj reklamnoj agenciji, Jagoda J, mislila je da se život može planirati pa je na papir stavila kratkoročne i dugoročne ciljeve do četrdesete kad će ionako revidirati listu, nazdraviti uspjesima i odmahnuti rukom na pokoji neuspjeh.

A onda je neplanirano u Jagodin minimalistički dizajniran crno-bijeli svijet upao glasan, šareni dječačić i njen egocentričan svemir pretvorio u svenocentričan.

Iako će reći da se ne snalazi u ulozi mame, Sven je Jagodina najveća inspiracija i najiskreniji kritičar. Ona, koju je zanimala karijera, a ne djeca dok nije dobila vlastito, ostavila je siguran posao i upustila se u avanturu zvanu odrastanje.

Zbog tog dječaka su nastala šarena svjetla i druge ozbiljne dječje stvari o kojima Jagoda još ne smije govoriti jer ih nije odobrio Sven. Visilice se mogu kupiti online, pogledati ih možete i na Instagram profilu @berrybrightfactory, a na pitanja o šarenim svjetlima Jagoda odgovara na berrybrightfactory@gmail.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju