Prvi dan škole za naše najmlađe dan je kada će ponovno vidjeti svoje prijatelje i kada im se, uz vrata škole, otvaraju i vrata u svijet znanja i novih poznanstava.

 Ponovni susret s prijateljima i povratak u školu ove godine obilježen je dodatnom neizvjesnošću koja, na žalost, za naše klince nema nikakve veze s tim koliko će se ekipi svidjeti nova frizura ili nova školska torba.

Kako bi i ova školska godina, usprkos trenutnoj situaciji, započela u što pozitivnijem duhu, dm će sve učenike prva četiri razreda osnovne škole razveseliti poklon-paketom. Svi školarci koji s članom uže ili šire obitelji na prvi dan škole posjete prodavaonicu dm-a, na poklon će dobiti dm ruksak pun proizvoda koji će im dobro doći u školi. U poklon-paketu školarce čeka raspored sati, voda, Mivolis bomboni, Violeta dječje maramice, dječja maska za lice, Asepsoleta proizvod za dezinfekciju ruku, četkica i Colgate pasta za zube, vrećica osvježavajućeg napitka Bolero te proizvod brenda Biobaza Kids.

Za roditelje čiji mališani tek kreću u svijet obrazovanja i školskih klupa, prvi dan škole uvijek je posebno veselje i izazov. Upravo zato, dm je svim djelatnicama i djelatnicima čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole i ove godine darovao slobodan plaćeni dan kako bi se u potpunosti posvetili novopečenim školarcima.

Svim školarcima i njihovim roditeljima, dm želi što bezbrižniju školsku godinu punu kreativnosti i uzbudljivih novih saznanja.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju