Hrvatska ljepotica sa stalnom britanskom adresom nedavno je proslavila svoj 57. rođendan. Iako se rijetko kad pojavljuje na javnim događanjima, zahvaljujući Instagram računu svoje kćeri Tamare vrlo lako se može primijetiti kako Slavica Ecclestone izgleda bolje nego prije dvadeset godina


Slavica Ecclestone
ispuhala je 57 svjećica na rođendanskoj torti u jednom londonskom restoranu, u društvu svojih kćeri Tamare i Petre te slatkih unuka.

Njena kći Tamara tim je povodom podijelila cijelu seriju fotografija na vlastitom Instagram računu sa svojim obožavateljima – kako s proslave rođendana, tako i arhivske fotografije stare barem dvadesetak godina.

'Sretan rođendan mojoj prelijepoj majici, najboljoj mami i baki, koja me naučila sve što znam o majčinstvu. Cijenim tvoju nesebičnu ljubav sada više nego ikad i vrlo sam zahvalna za sve što si učinila za mene. Toliko te puno volim,' samo je dio poruke koju je Tamara napisala u rođendanskim željama na ovoj društvenoj mreži.

Iz fotografija je vidljivo da Slavica Ecclestone izgleda izvrsno na pragu šestog desetljeća, te da joj najviše zadovoljstva pričinjava druženje i zabava u najuužem krugu obitelji.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju