Dolazi vrijeme darivanja, a poklon s kojim nikako ne možete pogriješiti, zasigurno je božićni ukras koji u sebi sadrži džin, najdraže nam alkoholno piće.

Galerija Kuglice punjene džinom - 1 Kuglice punjene džinom - 2 Kuglice punjene džinom - 4 +0 Gingle Bells kuglice punjene džinom

Spoj blještavih kuglica za bor i jednog od najzdravijih alkoholnih pića pronašli smo na stranicama australske destilerije koja proizvodnji džina daje baš puno pažnje. Njihova borovica provodi sedam mjeseci pod snijegom, a zrele bobice pretvaraju se u džin tek nakon dvije godine.

Upravo zbog kvalitete i predivnog dizajna, to bi mogao biti najbolji poklon koji ćete pronaći ovih blagdana. Možete ga pokloniti dragoj osobi, ali i sami sebi pa ovog Božića uživati u baš posebnom okusu koji se nalazi unutar lijepo dizajnirane kuglice.

U predivnom pakiranju dolazi šest različitih kuglica. Svaka je drugačije boje, s obzirom na to koji su dodatak dodali džinu. Kuglice dolaze s metalnim poklopcem i vrpcom pa ih možete objesiti na jelku, a možete ih, kako predlaže proizvođač, objesiti i na ruku i tako u izlasku imati praktično i efektno piće.

U kutiji dolazi i vodič za koktele koji opisuje recept za svaki okus u kuglici kako biste sami mogli napraviti džin i nadopuniti kuglicu kad je jednom ispraznite.

Kuglice punjene džinom - 5 Gingle Bells kuglice punjene džinom (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Naše botanike uključuju posebno odabrano jestivo cvijeće i australsko autohtono voće, kao što je prstasta limeta koja se uzgaja na vlastitoj farmi, i začini koje sami proizvodimo, piše na stranicama destilerije.

Na internetskoj stranici proizvod je dobio same petice, a komentari su zaista pozitivni.

Odlična prezentacija. Ove kuglice za odrasle već vise s mog božićnog drvca i ono je ljepše nego ikada. Jedini je problem što ne znam kako ću čekati Božić da ih isprobam, komentar je jednog korisnika.

Brza i jednostavna usluga. Prekrasna kutija i stvarno jako kvalitetan džin, komentar je još jednog oduševljenog korisnika.

Kuglice za bor punjenje džinom Punjene džinom! Kuglice za bor zbog kojih ćete odmah poželjeti nabaviti božićno drvce

Božićni džin Božićni džin u dva okusa u obliku svijetleće snježne kugle

Originalni božićni poklon možete pronaći na stranici Gingle Bells, a za njega treba izdvojiti 79 australskih dolara, odnosno 386 kuna. 

Kuglice punjene džinom - 2 Gingle Bells kuglice punjene džinom (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju