Luka Bulić kao Luciano Pavarotti odnio je svoju treću pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato. Do sada je žiri oduševio kao Massimo i Kemal Monteno, a ‘uloga’ slavnog tenora još je jedan dokaz kako je Luka izniman imitator i interpertator

Luka Bulić odnio je treću pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato, a ovoga puta oduševio je s pjesmom 'Nessun dorma' eminentnog talijanskog tenora Luciana Pavarottija.
 
Članica žirija i operna pjevačica Sandra Bagarić nije mogla sakriti svoje oduševljenje zbog njegove izvedbe.

Luka Bulić oduševio je s pjesmom 'Nessun dorma' eminentnog talijanskog tenora Luciana Pavarottija i odnio treću pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Bravo, bravo, bravo! Prvo bravo za izgled, bravo za masku, bravo za tvoj izlazak, njegov gengavi izlazak, bravo za to što si bez gestikulacije velike mimike skinuo Pavarottija, za eleganciju, frazu, za legato, za dinamiku. Ovo je večeras za mene vincero, nahvalila ga je.

Đuro je priznao da je bio na rubu suza, a Tomo kazao kako je bio jednostavno fantastičan.

Sve su rekli. To je takav doživljaj, ja sam se naježila i malo zaplakala. Stvarno si me dirnuo u srce, komentirala je pridružena članica žirija, glumica Sanja Vejnović.

Hvala svima koji su mi dali bodove, hvala šminki i kostimu, oni su se zbilja naradili danas na meni i trud se isplatio, kazao je Luka nakon proglašenja.

U njegovo ime Nova TV će donirati iznos od 10 tisuća kuna udruzi ‘Volim život’ iz Koprivnice.

>>Saznajte sve o showu Tvoje lice zvuči poznato


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju