Uoči božićnih blagdana zlatarnice ZAKS lansirale su impresivnu kolekciju zlatnog nakita s briljantima ukrašenu cijenjenim ametistima i topazima, za nenadmašnu zimsku čaroliju u čizmicama ili pod borom.

Galerija Zaks Zaks Zaks +16 Zlatne nausnice s briljantima i ametistom, Zaks 7.987,50 kn Očaravajući dizajn luksuznog nakita dodatno je naglašen suptilnim dekorativnim elementima u obliku leptirića i križića, čineći svaki ovaj primjerak unikatnim modnim dodatkom trajne vrijednosti za sve dame istančanog stila. Jer upravo dijamanti zajedno s ametistima ljubičastog i topazima tirkiznog sjaja čine savršenu simbiozu u modnom svijetu, posebice u trenutcima kada se zrake sunca lome na ledeno plavom te magičnim ljubičastim kristalima čineći spektar duginih boja prikazom iz snova.

  Zaks Zlatni privjesak s briljantima i ametistom, Zaks 2.812,50kn


U Zlatarnama Zaks ovom su kolekcijom kreirali neponovljiv sklad boja i oblika, odražavajući pritom jedinstvenu eleganciju i ekskluzivnost nakita, najboljih uspomena i darova za najmilije čiji sjaj nikada neće izblijediti.

Cjelokupnu kolekciju nakita s brilijantima potražite u zlatarnicama Zaks diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite do 25% popusta, bez obzira na način plaćanja.

Zaks Zlatne nausnice s briljantima i ametistom, Zaks 7.987,50 kn

 

Više o informacija o novim kolekcijama nakita i satova potražite na web stranici: www.zaks.hr

Popis ZAKS prodajnih mjesta potražite ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju