Oličenje sofisticiranosti i jedna od najvećih ljubiteljica crne boje, Angelina Jolie, svojim je ovotjednim izdanjem pomalo iznenadila one koji prate njezin modni izričaj.

Galerija Crna kombinacija Angeline Jolie - 4 Crna kombinacija Angeline Jolie - 2 Crna kombinacija Angeline Jolie - 5 +2 Umjesto omiljenih natikača nosila je sandale s debelim potplatima

Glumica je Los Angelesom prošetala u, za nju nimalo neobičnoj, potpuno crnoj kombinaciji koja je mnoge podsjetila na Laru Croft i glumičin film Tomb Raider, a komad koji je privukao posebnu pozornost bio je crni kratko rezani top koji je otkrio njezin trbuh.Top kakav već dugo nismo navikli viđati na glumici, uparila je s crnih hlačama širokih nogavica.

Angelina Jolie kao Lara Croft Angelina Jolie kao Lara Croft (Foto: Profimedia)

Iako smo je cijelo ljeto viđali u omiljenim natikačama modne kuće Valentino, glumica se ovaj put odlučila za sandale s debelim potplatima.

Crna kombinacija Angeline Jolie - 3 Umjesto omiljenih natikača nosila je sandale s debelim potplatima (Foto: Profimedia)

Na ramenu je nosila jednu od najpopularnijih torba sezone. Radi se o velikoj crnoj prošivenoj torbi modne kuće Saint Laurent.

Angelina Jolie Angelina Jolie: Ziheraško ljetno izdanje kojem bi Dalmatinci dali čistu peticu

Glumica je izdanje upotpunila elegantnim sunčanim naočalama i tankom zlatnom ogrlicom te neupadljivim naušnicama.

Crna kombinacija Angeline Jolie - 2 Glumica je mnoge podsjetila na Laru Croft (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju