Ni djeca Angeline Jolie i Brada Pitta nisu izuzeta od svakodnevnih obveza. Tako je Angelina u nabavku namirnica otišla u društvu svog 14-godišnjeg sina Knoxa Leona. Uputili su se u jedan supermarket u blizini njihova imanja u elitnoj losanđeleskoj četvrti Los Feliz u koju se glumica preselila nakon razvoda od Brada.

Galerija Angelina Jolie sa sinom Knoxom Leonom Angelina Jolie u šopingu sa sinom Knoxom Leonom Angelina Jolie +0 Angelina Jolie

S obzirom na to da su i temperature u Los Angelesu ovih dana poprilično visoke, Angelina je za odlazak u trgovinu očekivano odabrala vrlo laganu i prozračnu odjevnu kombinaciju.

Nije se previše odmaknula od svog stila i standardnih izdanja u kojima najviše mjesta ima za udobne komade u neutralnim bojama poput crne, bež i bijele.

Angelina Jolie sa sinom Knoxom Leonom Angelina Jolie sa sinom Knoxom Leonom (Foto: Profimedia)

Ovaj put upravo je bijela boja bila najzastupljenija u njezinoj kombinaciji. Dugačku snježnobijelu pamučnu haljinu na preklop bez rukava kombinirala je s bijelim natikačama modne kuće Valentino. Nosila je i torbu modne kuće Christian Dior u prljavo bijeloj nijansi, a sa sobom je ponijela i bež vunenu vestu.

Angelina Jolie u šopingu sa sinom Knoxom Leonom Angelina Jolie u šopingu sa sinom Knoxom Leonom (Foto: Profimedia)

Angelina je donedavno prkosila mišljenju da crna boja nije prikladna za ljeto i redovito nosila crno od glave do pete i na najvećim vrućinama, ali izgleda da joj se sada nosi bijela boja, kako kaže kultna hrvatska zabavna pjesma.

Sigurni smo da bi Dalmatinci, čija je ljubav prema biloj boji mnogo puta opjevana, ovoj Angelininoj kombinaciji dali peticu.

Angelina Jolie Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju