Vrat, unutarnja strana bedara, stopala – sve su to dobro poznate erogene zone. Danas vam donosimo popis onih neočekivanih koje vam također mogu pomoću da doživite eksplozivno seksualno iskustvo sa svojim partnerom

1. Kosa. Sigurno već znate da je milovanje po kosi opuštajuće, a kada se kombinira s ljubljenjem i maženjem postaje iznimno senzualno.

Lagano dodirivanje ključne kosti može biti početak uzbudljivog seksa

2. Čelo. Glava je prekrivena živčanim završecima koji 'pojačavaju' i najnježniji dodir. Lagani poljupci u čelo aktivirati će hormone poput dopamina i serotonina koji potiču opuštanje i dobro raspoloženje.

3. Leđa. Svi volimo dobru masažu leđa, ali ona su i senzualna erogena zona. Slobodno ih malo 'gricnite', zaspite poljupcima i dodirima za maksimalan užitak tijekom seksa.

4. Ključna kost. U velikoj blizini vrata, vjerojatno najpoznatije erogene zone, nalazi se ključna kost koja je izrazito osjetljiva zbog toga što (poput vrata) ima jako tanku kožu. Njezino lagano dodirivanje može biti početak uzbudljivog seksa.

5. Dlanovi. Većina ljudi ima dlanove osjetljive na lagani dodir. Prelazite prstima gore-dolje preko partnerovih dlanova ili ga zamolite da on isto napravi vama i uživajte u nevjerojatnom osjećaju koji će vas prožeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju