Kraljica Letizia otputovala je u malu španjolsku općinu Torrejoncillo kako bi prisustvovala obilježavanju početka školske godine.

Galerija Kraljica Letizia Letizia preferira štikle s visokom potpeticom i zato je mnoge iznenadila odabirom Španjolska kraljica Letizia u štiklama +1 Španjolska kraljica Letizia u štiklama

Posjetila je školu "Batalla de Pavia" u kojoj su je toplo dočekali učenici i profesori. Lijepa 47-godišnjakinja obišla je učionice i potom s učenicima razgovarala o njihovim obvezama u novoj školskoj godini.

Kao i uvijek u ovakvim prigodama, kraljica je odabrala odjevnu kombinaciju koja odiše casual elegancijom. Crne hlače brenda Uterque s kontrastnim bijelim remenom nadopunila je bijelom bluzom kratkih rukava i pomalo neočekivanim štiklama.

Letizia preferira štikle s visokom potpeticom i zato je mnoge iznenadila odabirom Letizia preferira štikle s visokom potpeticom i zato je mnoge iznenadila odabirom "kitten" modela (Foto: Getty Images)

Naime, nosila je model s takozvanom kitten potpeticom. Letizia je poznata kao velika ljubiteljica štikli s visokom potpeticom i nosi ih u svim prigodama. Na prste dvije ruke mogu se nabrojati službene prigode u kojim ih nije nosila, a i tada bi ih obično zamijenila čizmama koje također imaju visoku potpeticu ili pak platformama.

Španjolska kraljica Letizia u štiklama Španjolska kraljica Letizia u štiklama (Foto: Getty Images)

U rijetkim situacijama posegne i za cipelama ravnih potplata, ali u u većini slučajeva vjerna je (često vrtoglavim) štiklama.

Letizia bolje izgleda u...

glasova:

Upravo je zato mnoge iznenadila odabirom modela s niskom "mačjom" potpeticom kakvu inače zaobilazi u širokom luku. Za španjolsku kraljicu očito vrijedi moto – ili visoko ili ravno, sredine nema.

Niska ili visoka potpetica, pitanje je sad? Niska ili visoka potpetica, pitanje je sad? (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I NOVE MODELE ŠTIKLI KOJE PROLJEPŠAVAJU NOGE:

Od 139 kuna: 10 modela salonki u kojima ženske noge izgledaju wow Cipele u boji kože vizualno produžuju noge Salonke u boji kože - 5 Salonke u boji kože - 1 +7 Salonke u boji kože - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju