Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje. One su sinonim za ljeto koje je idealno godišnje doba za igru s upečatljivim uzorcima ili modnim detaljima. Ako ste pak od onih koji radije biraju klasične odjevne komade, ne morate se odreći uživanja u bojama. Da biste malo podigli i oživjeli cjelokupan izgled, dovoljno je primjerice posegnuti za originalnim modnim dodacima poput šarenih svilenih marama ili vječnog nakita koji ćete nositi i kasnije kroz sva godišnja doba.

 Mi smo inspiraciju potražili u živopisnim kolekcijama FREYWILLE nakita, a oduševio nas je nevjerojatan kolorit seta Heavenly Joy iz kolekcije Ode to Joy of Life koji podsjeća na svjetlost koja se rastapa u dugine boje i slavi najljepše ljudske emocije. Svaki komad ovog FREYWILLE umjetničkog nakita izrađen je tehnikom finog emajliranja, a vrhunsku izvedbu garantira više od 100 koraka minucioznog ručnog rada.

PR PR Foto: PR

Pri kreiranju dizajna Heavenly Joy , FREYWILLE umjetnici i stručnjaci za fino emajliranje, inspiraciju za motive su pronašli u impresivnim primjerima tehnike vitraja na gotičkim srednjovjekovnim katedralama. U povijesti gotike, ljudi su došli na ideju spajanja slika od komadića obojenog stakla. Postavljen vitraj na prozor pronalazi život u sunčevoj svjetlosti, te kroz sebe pušta svjetlost i stvara nevjerojatan spektar boja. Tisuće boja u vitraju metafora su za najljepše ljudske emocije koje se čine poput nježnih treptaja duše. FREYWILLE nakit iz seta Heavenly Joy je čarobna igra svjetlosti i boja koja pristaje svakoj puti te ističe njezinu ljepotu suptilnim svjetlucanjem i sjajem. Odlično se uklapa u svaki styling te pruža osjećaj kao da sa sobom nosite mali komadić neba.

Modne fotografije nadahnute FREYWILLE kolekcijom Heavenly Joy snimio je talentirani fotograf Ante Odak, styling potpisuje Ana Nikačević, šminku Petra Sever, a kosu Milena Mršić za salon Glamour. U ulozi modela je prelijepa Leonarda Zeba iz agencije Talia Model.

FREYWILLE kolekciju Heavenly Joy možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE buticima, a među kojima je i onaj u Zagrebu, Preradovićeva 2. Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na www.freywille.com ili Facebook stranicu Freywille Zagreb.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju