Bez mekane i tople dekice nadolazeći jesenski i zimski dani nezamislivi su. No, nisu sve deke baš iste, a posebno se ističe sve popularnija "mermaid" deka u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled

Mermaid deka već je neko vrijeme vrlo popularna na društvenim mrežama, a to nimalo ne čudi. Osim što je izgledom neodoljiva, nezaobilazna je i za one osobe koje obožavaju ušuškati svoja stopala pod deku.

'Mermaid' deka iz Oysha izrađena je od recikliranih plastičnih boca koje nikada neće završiti u oceanu

Tako je završetak koji izgleda poput sirenina repa idealan da u njega zavučete noge jer će u njemu stopala uvijek biti topla. Sve što nam je još potrebno su samo kauč, omiljeni čaj i dobra knjiga ili serija. Nema boljeg načina za utopliti se i uživati u hladnijim danima.

Odlična je vijest da je ova divna dekica od sada dostupna i u Hrvatskoj. Nju u svojoj ponudi ima Oysho, a na deklaraciji piše kako je izrađena od recikliranih plastičnih boca koje nikada neće završiti u oceanu.

Slatka mermaid deka dolazi u pastelno ružičastoj boji, a može se naći u trgovinama Oysho i na njihovu webshopu po cijeni od 229,90 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju