Svatko od nas ima različite preferencije kada su mirisi i parfemi u pitanju, no jedno nam je zajedničko - svi mi želimo fino i neodoljivo mirisati. Stoga vam donosimo sedam mirisa koji nas čine privlačnijima

1. Ruža
Neki smatraju kako je miris ruže već pomalo zastarjeo, no ovaj cvjetni miris Francuskinje naprosto obožavaju. Parfem koji sadrži miris ruže zapravo je vječni klasik s kojim ćete se uvijek moći istaknuti.

2. Pačuli
Pačuli se smatra "toplim" sastojkom u parfemima. Miris mu je drvenasto-zemljan, no nije presnažan. Odlično se slaže s drugim mirisima te ga se zato vrlo često i može naći kao sastojak u mnogim parfemima.

Mirisi poput ruže i vanilije vječni su klasici s kojima ćete uvijek dobro mirisati


3. Bergamot
Ovaj elegantni miris isto se vrlo često može naći kao sastojak u ženskim parfemima. Bergamot je sladak i svjež, citrusan s visokom cvjetnom nijansom.

4. Vanilija
Kada su mirisi u pitanju još jedan vječni klasik svakako je vanilija. Neodoljiv miris umirujućeg djelovanja primarni je sastojak u mnogim parfemima.

5. Vetiver
Vetiver je poznat kao muževan miris, no žene ga obožavaju nositi. Vrlo je lagan i ugodan, prožet drvenastim i začinskih nijansama te istovremenom toplinom i svježinom.

6. Cedar
Još jedan popularni "topli" sastojak u parfemima je cedar. Prepoznatljiv drvenasti i egzotični miris čini ga vrlo upečatljivim i osobu atraktivnijom.

7. Sandalovina
Ovaj miris definitivno nije za svačiji ukus, no on može biti itekako opojan. Upravo jer je sandalovina vrlo slatkog i drvenastog mirisa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju