Jedna poznata stranica za internetsku kupovinu provela je veliku modnu anketu. Njihove korisnice morale su odgovoriti na pitanje koji su, prema njihovom mišljenju, neoprostivi ženski modni prekršaji i koje najveće greške kod odijevanja koje žene rade . U nastavku pogledajte rezultate koji bi vas možda mogli iznenaditi

1. Previše životinjskog uzorka. Njegovo pogrešno kombiniranje ili previše odjevnih komada s različitim životinjskim uzorkom za ispitanike je neoprostiva greška. Animal print jako je popularan unatrag nekoliko godina i za to vrijeme mnoge poznate dame ponekad su malo pretjerale u želji da probude svoju unutarnju 'životinju'.

2. Preuska odjeća. Od hlača i suknji preko majica do haljina – krojevi koji ne laskaju tijelu nego ga neprimjereno stisnu nisu popularni. Ispitanici smatraju da se obline i figura uvijek mogu naglasiti i u udobnijim krojevima.

3. Traper na traper. Ovaj materijal posljednjih nekoliko sezona uživa veliku popularnost. Uz hlače od trapera nose se i košulje, a također se pojavljuje i kao 'dodatak' na odjevnim predmetima. Baš kao i u slučaju životinjskog uzorka, pretjerivanje s traperom anketirane osobe doživljavaju kao modni prekršaj.

4. Večernja odjeća tijekom dana. Ispitanici nisu pobornici glamuroznih dnevnih kombinacija i smatraju da večernja odjeća uistinu pripada svom dobu dana.

Koji od navedenih modnih 'prekršaja' ne biste oprostili?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju