Jedna poznata stranica za internetsku kupovinu provela je veliku modnu anketu. Njihove korisnice morale su odgovoriti na pitanje koji su, prema njihovom mišljenju, neoprostivi ženski modni prekršaji i koje najveće greške kod odijevanja koje žene rade . U nastavku pogledajte rezultate koji bi vas možda mogli iznenaditi

1. Previše životinjskog uzorka. Njegovo pogrešno kombiniranje ili previše odjevnih komada s različitim životinjskim uzorkom za ispitanike je neoprostiva greška. Animal print jako je popularan unatrag nekoliko godina i za to vrijeme mnoge poznate dame ponekad su malo pretjerale u želji da probude svoju unutarnju 'životinju'.

2. Preuska odjeća. Od hlača i suknji preko majica do haljina – krojevi koji ne laskaju tijelu nego ga neprimjereno stisnu nisu popularni. Ispitanici smatraju da se obline i figura uvijek mogu naglasiti i u udobnijim krojevima.

3. Traper na traper. Ovaj materijal posljednjih nekoliko sezona uživa veliku popularnost. Uz hlače od trapera nose se i košulje, a također se pojavljuje i kao 'dodatak' na odjevnim predmetima. Baš kao i u slučaju životinjskog uzorka, pretjerivanje s traperom anketirane osobe doživljavaju kao modni prekršaj.

4. Večernja odjeća tijekom dana. Ispitanici nisu pobornici glamuroznih dnevnih kombinacija i smatraju da večernja odjeća uistinu pripada svom dobu dana.

Ankete

(5777) Koji od navedenih modnih 'prekršaja' ne biste oprostili?

rezultati povratak glasova5789
rezultati

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju