Angelina Jolie ljubiteljica je modne klasike. U njezinu ormaru nalazi se dosta dobro krojenih crnih komada koji se međusobno sjajno kombiniraju i u kojima žene uvijek izgledaju dotjerano i elegantno.

Galerija Angelina Jolie uvijek privlači poglede Angelina Jolie u dobro krojenom crnom odijelu na ulicama New Yorka Angelina Jolie +3 C&A crni sako, 59,99 eura

Angelina Jolie snimljena je na njujorškim ulicama tijekom odlaska na poslovni sastanak u izdanju s kojim je nemoguće pogriješiti, a kojim su dominirali upravo komadi u svevremenskoj crnoj boji.

Holivudska glumica i redateljica nosila je crno odijelo sastavljeno od hlača širih nogavica i odgovarajućeg sakoa s naglašenim ramenima podstavljenima jastučićima.

Ispod sakoa je provirivao satenski top ukrašen čipkom koji je cijelom izdanju dodao suptilnu dozu senzualnosti i ženstvenosti.

Angelina Jolie u dobro krojenom crnom odijelu na ulicama New Yorka Angelina Jolie u dobro krojenom crnom odijelu na ulicama New Yorka (Foto: Profimedia)

Kombinaciju je zaokružila s jednostavnim crnim salonkama i prošivenom pismo-torbicom, a oči je zaštitila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Crno odijelo iznimno je fleksibilan komad koji se može kombinirati na različite načine – u dnevnim i večernjim prilikama. U njemu ćete izgledati fantastično dok idete na posao, ali i na proslavu vjenčanja, krstitke ili vjenčanje.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crnih sakoa po uzoru na Angelinu Jolie.

Reserved crni sako, 55,99 eura Reserved crni sako, 55,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Crne hlače na sniženju: 15 modela koje se uvijek isplati kupiti već od osam eura Crne hlače su modni klasik koji se isplati kupiti na sniženju Pull&Bear, snižene s 9,99 na 7,99 eura Stradivarius, snižene s 15,99 na 12,99 eura +12 Massimo Dutti, snižene s 49,95 na 45,95 eura

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju