Eva Mendes rijetko se pojavljuje u javnosti otkako je postala majka. Karijeru je trenutačno stavila u drugi plan i posvetila se svojim kćerkicama, 4-godišnjoj Esmeraldi i 2-godišnjoj Amadi.

Galerija Eva u vrlo ležernoj kombinaciji Eva Mendes Eva Mendes +3 Eva Mendes

Američka glumica nije snimila film od 2014. godine, kada je glumila u redateljskom prvijencu svog partnera Ryana Goslinga pod nazivom "Lost River".

Glumačku stanku iskoristila je kako bi dizajnirala nekoliko kolekcija odjeće i modnih dodataka za brend "New York & Company", ali sudeći prema njezinim dnevnim kombinacijama, mnogi bi pomislili da lijepu 45-godišnjakinju moda previše ne zanima.

Eva u vrlo ležernoj kombinaciji Eva u vrlo ležernoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Naime, Eva u slobodno vrijeme nosi isključivo ležerne odjevne komade i obuću te se ne opterećuje kombiniranjem boja i uzoraka. U Los Angelesu je snimljena u vrlo opuštenom izdanju sastavljenom od šarenih hlača, prugaste majice, zelene veste i smeđih gležnjača s visokom potpeticom.

Sviđa li vam se ležerni stil Eve Mendes?

glasova:

Ovim izdanjem jasno je dala do znanja da se u privatno vrijeme ne želi zamarati odjećom, a sređivanje i modne igre ostavlja za posebne prigode. U galeriji pogledajte još ležernih dnevnih kombinacija Eve Mendes.

Eva Mendes Eva Mendes (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju