Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea sudjelovali su na humanitarnoj regati King's Cup koja se održala u engleskom gradu Cowesu.

Galerija Catherine Middleton Vojvotkinja je sudjelovala na regati King\'s Cup Kao nagradu za zadnje mjesto, Catherine je dobila veliku drvenu žlicu +2 Vojvotkinja u kratkim hlačicama

S obzirom na to da oboje obožavaju sportske aktivnosti, vidno su uživali u natjecanju, a pokazali su i zdravu dozu kompetitivnosti. Naime, bili su u suparničkim timovima pa je regata do zadnjeg trenutka bila napeta za zaljubljeni par.

Naposljetku je tim princa Williama završio na sjajnom trećem mjestu, a tim vojvotkinje na – zadnjem! Iako se nadala da će u rukama držati pobjednički trofej, dobila je veliku drvenu žlicu, što je posebno nasmijalo njezina supruga.

Kao nagradu za zadnje mjesto, Catherine je dobila veliku drvenu žlicu Kao "nagradu" za zadnje mjesto Catherine je dobila veliku drvenu žlicu (Foto: Getty Images)

Lijepa Catherine blistala je na regati odjevena u primjerenu sportsku kombinaciju u kojoj su se najviše istaknule kratke sportske hlačice. Zašto? Zato što vojvotkinja kratke hlače nije u javnosti nosila više od 10 godina.

Vojvotkinja u kratkim hlačicama Vojvotkinja u kratkim hlačicama (Foto: Profimedia)

U njima je posljednji put viđena 2008. godine na ludoj proslavi svog rođendana koju je za nju organizirao princ William.

Nedugo nakon toga Catherine je počela znatno mijenjati svoj stil odijevanja i sve češće se pojavljivati na kraljevskim događanjima u ulozi službene prinčeve djevojke. To je, sigurno, jedan od razloga zbog kojih su kratke hlače nestale iz njezina ormara, a od objava zaruka 2010. godine više je nismo viđali ni u kratkim haljinama.

Vojvotkinja je u kratkim hlačama posljednji put viđena 2008. na proslavi svog rođendana Vojvotkinja je u kratkim hlačama posljednji put viđena 2008. na proslavi svog rođendana (Foto: Profimedia)

Kada su vojvotkinja i vojvoda 2014. godine sudjelovali u regati na Novom Zelandu, Catherine je natjecanje odradila u trapericama "skinny" kroja.

Izgleda da je ovaj put ipak odlučila ignorirati kritičare koji će joj zamjeriti odabir (pre)kratkih hlača i nositi znatno udobniji i primjereniji model hlača za tu aktivnost.

Catherine je 2014. regatu na Novom Zelandu odradila u trapericama Catherine je 2014. regatu na Novom Zelandu odradila u trapericama (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I PREDIVNE HLAČE NINE BADRIĆ:

Nina Badrić: Hlače iz Zare u kojima se žena osjeća kao da nema ništa na sebi Zara, cvjetna bluza i hlače - 1 Zara, cvjetna bluza i hlače - 3 +0 Zara, cvjetna bluza i hlače - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju