Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea sudjelovali su na humanitarnoj regati King's Cup koja se održala u engleskom gradu Cowesu.

Galerija

S obzirom na to da oboje obožavaju sportske aktivnosti, vidno su uživali u natjecanju, a pokazali su i zdravu dozu kompetitivnosti. Naime, bili su u suparničkim timovima pa je regata do zadnjeg trenutka bila napeta za zaljubljeni par.

Naposljetku je tim princa Williama završio na sjajnom trećem mjestu, a tim vojvotkinje na – zadnjem! Iako se nadala da će u rukama držati pobjednički trofej, dobila je veliku drvenu žlicu, što je posebno nasmijalo njezina supruga.

Kao
Kao "nagradu" za zadnje mjesto Catherine je dobila veliku drvenu žlicu (Foto: Getty Images)

Lijepa Catherine blistala je na regati odjevena u primjerenu sportsku kombinaciju u kojoj su se najviše istaknule kratke sportske hlačice. Zašto? Zato što vojvotkinja kratke hlače nije u javnosti nosila više od 10 godina.

Vojvotkinja u kratkim hlačicama
Vojvotkinja u kratkim hlačicama (Foto: Profimedia)

U njima je posljednji put viđena 2008. godine na ludoj proslavi svog rođendana koju je za nju organizirao princ William.

Nedugo nakon toga Catherine je počela znatno mijenjati svoj stil odijevanja i sve češće se pojavljivati na kraljevskim događanjima u ulozi službene prinčeve djevojke. To je, sigurno, jedan od razloga zbog kojih su kratke hlače nestale iz njezina ormara, a od objava zaruka 2010. godine više je nismo viđali ni u kratkim haljinama.

Vojvotkinja je u kratkim hlačama posljednji put viđena 2008. na proslavi svog rođendana
Vojvotkinja je u kratkim hlačama posljednji put viđena 2008. na proslavi svog rođendana (Foto: Profimedia)

Kada su vojvotkinja i vojvoda 2014. godine sudjelovali u regati na Novom Zelandu, Catherine je natjecanje odradila u trapericama "skinny" kroja.

Izgleda da je ovaj put ipak odlučila ignorirati kritičare koji će joj zamjeriti odabir (pre)kratkih hlača i nositi znatno udobniji i primjereniji model hlača za tu aktivnost.

Catherine je 2014. regatu na Novom Zelandu odradila u trapericama
Catherine je 2014. regatu na Novom Zelandu odradila u trapericama (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I PREDIVNE HLAČE NINE BADRIĆ:

Nina Badrić: Hlače iz Zare u kojima se žena osjeća kao da nema ništa na sebi