Meghan Markle držala se tradicije te za na vjenčanju nosila nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno i nešto plavo.

Galerija Prsten je nosila Meghan prilikom odlaska na večernje slavlje te princeza Diana 1996. godine Princeza Diana u Sydneyju 1996. godine Drugu vjenčanicu vojvotkinje od Sussexa potpisuje Stella McCartney - 2 +3 Drugu vjenčanicu vojvotkinje od Sussexa potpisuje Stella McCartney - 1 Sigurni smo da bi mnoge žene pristale ne Meghanin izbor "nečeg starog" jer to su bile predivne naušnice Cartier koje je vojvotkinja od Sussexa već nosila.

Nova je bila vjenčanica i prekrasan izvezeni veo dugačak pet metara. Posuđena je bila tijara Diamond Bandeau, inače u vlasništvu kraljice Elizabete II.

A plavi element u tradiciji mladenka je pokazala prilikom odlaska na večernju ceremoniju. Riječ je o prstenu s akvamarinom pokojne princeze Diane.

Princeza ga je nosila u Sydneyju 1996. godine, i ne sluteći da će ga 22 godine kasnije nositi mladenka njezina voljenog Harryja.

Akvamarin je jedan od najpoznatijih i najljepših dragih kamena, a poznat je kao kamen hrabrosti i odvažnosti.

Princeza Diana i vojvotkinja Meghan u prilikama kada su nosile isti prsten Princeza Diana i vojvotkinja Meghan u prilikama kada su nosile isti prsten (Foto: Getty Images)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju