Sitne svađe i trzavice nezaobilazan su dio svake ljubavne, ali i poslovne veze. I dok mi takve trenutke možemo imati u javnosti bez straha da će nas netko snimiti, to nije slučaj i sa slavnim osobama.

Galerija Neugodan trenutak između Liama Hemswortha i Miley Cyrus na filmskoj premijeri Nicole Kidman nije bila sretna s Keithom Urbanom na premijeri filma Lion u Sydneyju Irina Shayk i Bradley Cooper na Wimbledonu 2016. godine +5 Kome nije neugodno na premijeeri filma Don't Worry Darling u Veneciji?

Premijera filma "Don't Worry Darling" redateljice Olivije Wilde u Veneciji u rujnu prošle godine bez sumnje je jedan od najneugodnijih trenutaka na crvenom tepihu u pop-kulturi u novijoj povijesti.

Iako su Olivia Wilde i Harry Styles, koji je u filmu utjelovio jednu od glavnih uloga, bili u romantičnoj vezi u to vrijeme, nisu pokazivali nikakvu vrstu prisnosti. Nisu stajali jedno pokraj drugog, nisu se gledali niti si uputili ijednu riječ što je pokrenulo lavinu nagađanja da su prekinuli.

Da bi situacija bila još neugodnija glavna glumica Florence Pugh odbila je promovirati film. Navodni razlog? Bila je razočarana činjenicom da je Olivija započela aferu s 10 godina mlađim Stylesom upravo na snimanju ovoga filma iako je bila u vezi s Jasonom Sudeikisom s kojim ima dvoje djece.

Kome nije neugodno na premijeeri filma Don't Worry Darling u Veneciji? Kome nije neugodno na premijeeri filma Don't Worry Darling u Veneciji? (Foto: Profimedia)

Istina ili ne? Teško je reći. No Florence je definitivno izbjegavala komunikaciju na crvenom tepihu  što je rezultiralo fotografijama na kojima je vidljiva međusobna netrpeljivost.

Netrpeljivost je bila vidljiva i na licu Miley Cyrus i Liama Hemswortha na premijeri filma "Avengers: Endgame u Los Angelesu" 2019. godine. Miley je pozirala pred fotografima kraj svojeg tadašnjeg supruga u svojem prepoznatljivom stilu – privlačeći pažnju odvažnim gestama.

20, 30 godina i više: Poznati parovi među kojima je velika razlika u godinama Cher i Alexander Edwards Kris Jenner je 25 godina starija od Coreya Gamblea Glumac Jeff Goldblum je 31 godinu stariji od supruge Emilie Livingston +1 Razlika između princeze Charlene od Monaka i princa Alberta je 20 godina

Nisu se obuvale u mraku: Slavne dame koje s ponosom nose dvije različite cipele Sarah Jessica Parker u dvije različite cipele na gali 2019. godine Sarah Jessica Parker u dvije različite cipele s vlastitim potpisom u veljači 2023. Florence Pugh u dvije različite čizme u New Yorku 2022. godine +4 Nicole Kidman na Emmyjima 2017. godine u ružičastim sandala s i bez kamenčića Calvina Kleina

Snimatelji na crvenom tepihu uspjeli su uhvatiti kako joj Liam ispod glasa govori: Možeš li se ti jednom normalno ponašati? To ju je povrijedilo i odgurnula ga je od sebe, a elementi ove večeri ugrađeni su u njezinu hit pjesmu "Flowers" koje i dalje dominira glazbenim ljestvicama.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth na premijeri Avengersa 2019. godine Miley Cyrus i Liam Hemsworth na premijeri Avengersa 2019. godine (Foto: Profimedia)

Da nešto nije kako treba između Irine Shayk i Bradleya Coopera bilo je jasno snima koji su vidjeli njihove zajedničke fotografije s Wimbledona 2016. godine. Američki glumac i ruska manekenka bili su u vezi kada su odlučili pogledati finalni meč između Miloša Raonića i Andyja Murraya. No po njihovim hladnim gestama i izrazima lica, bilo je vidljivo da su posvađani.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke od neugodnih situacija sa crvenog tepiha koje su zahvaljujući internetu - koje bi slavni parovi najradije spalili.

Irina Shayk i Bradley Cooper na Wimbledonu 2016. godine Irina Shayk i Bradley Cooper na Wimbledonu 2016. godine (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju