Ako želite nositi haljine od prozirnih tkanina ili uske hlače od tankog materijala, morate biti spremni na kreativno donje rublje koje vas neće razočarati u najvažnijem trenutku


Shibue Couture
izumio je prve nevidljive gaćice bez rubova po imenu No-Line Strapless Panty, koje će unijeti pravu malu revoluciju u modu. Ove su gaćice namijenjene nošenju ispod prozirnih, uskih i tankih tkanina, odnosno kada ne želimo da nam donje rublje vidi ispod nekog odjevnog predmeta.

No-Line Strapless gaćice drže na mjestu ljepljivi silikonski gel koji je zaštićen naljepnicom na vrhu prednjeg i stražnjeg dijela tijela, a izumitelji tvrde da je riječ o vrlo udobnom komadu intimnog 'rublja' koji se može prati i ponovo nositi. To nije bio slučaj sa sličnim takvim gaćicama C-string koji su nosile slavne dame.


Kako nositi ove gaćice?

1. Operite i dobro posušite intimno područje, te nemojte nanositi nikakve losione i kreme na mjesto aplikacije.

2. Odstranite zaštitnu traku s gaćica, pozicionirajte širi dio na prednji dio tijela, te ga čvrsto zalijepite za kožu.

3. Provucite gaćice između nogu, pa ljepljivi dio zalijepite na stražnji dio tijela (tamo gdje bi inače završio materijal tanga gaćica)



Gaćice se nakon nošenja nježno odljepljuju s tijela i ručno operu. Nakon sušenja na silikonski se gel ponovo stavlja zaštitna traka kako bi se spriječilo skupljanje prašine i drugih nečistoća.

Gaćice se mogu naručiti preko Interneta po cijeni od oko 40 kuna za komad, a dolaze u 3 nijanse: bež, smeđoj i crnoj.

Biste li nosili nevidljive gaćice?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju