Želite li vizualno produžiti noge i cijelu figuru obucite cipele s visokom potpeticom. Ovaj efekt vizualnog produživanja bit će još veći ako odaberete štikle u boji koži.

Galerija Zadarske ulica prepune su dama u zanimljivim street style kombinacijama Štikle u boji koži izgledaju gotovo nevidljivo na nozi Brineta iz Zadra u nevidljivim štiklama u boji kože +4 Nevidljive štikle vole i Jennifer Lopez te Angelina Jolie

Da biste uživali u plodovima ovoga trika, najvažnije je pronaći obuću u boji svojeg tena koja će na nogama izgledati gotovo nevidljivo.

Ovim trikom za vizualno produživanje nogu koriste se brojne slavne dame – od Angeline Jolie do Jennifer Lopez.

Nevidljive štikle vole i Jennifer Lopez te Angelina Jolie Nevidljive štikle vole i Jennifer Lopez te Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

Nevidljive ili nude štikle popularne su i na hrvatskim ulicama te uljepšavaju proljetne street style kombinacije, poput ove sa zadarskih ulica.

Brineta iz centra Zadra odabrala je lakirani model štikla u boji kože koje je sparila s crnim skinny trapericama rašivenog poruba i ukrašene srebrnim aplikacijama.

Brineta iz Zadra u nevidljivim štiklama u boji kože Brineta iz Zadra u nevidljivim štiklama u boji kože (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Uz to je odjenula crni top, a izdanje podigla sakoom u bež boji. Jednostavnu kombinaciju nadopunila je crnom torbicom sa zlatnim lancem, sunčanim naočalama te s nekoliko decentnih komada nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela štikli u boji kože po uzoru na brinetu sa zadarskih ulica.

Reserved štikle, 299,90 kn Reserved štikle, 299,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju