Da profesionalan make up može napraviti čuda pa jednu te istu osobu transformirati do neprepoznatljivosti uvjerili smo se nebrojeno puta. No vještina koja je potrebna i način na koji se određeni izgled lica postiže često nam je potpuna nepoznanica. Razotkrivanje takvih i tajne kista otkrila je američka blogerica Kandee Johnson, čije su nevjerojatne transformacije ouševile preko 2.7 milijuna sljedbenika

Samo nekoliko poteza kistom i naravno talent potrebni su da u par minuta na vlastitom licu iscrtate linije identične licu primjerice Marilyn Monroe, Kylie Jenner ili pak Megan Fox.

Tajne vrhunskih majstora šminke razotkrila je nekadašnja vizažistica zvijezda Kandee Johnson, koja u slobodno vrijeme objavljuje tutorijale i ne prestaje oduševljavati preciznošću u kopiranju poznatih lica.

Među posljednjim transformacijama je ona u slavnu glumicu Angelinu Jolie, čije je naličje ova obična mama, kako se voli nazivati, s lakoćom u samo par minuta preuzela. U sve tajne nevjerojatne preobrazbe možete se i sami uvjeriti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju