Djeca poznatih i slavnih najčešće odrastaju pod svjetlima reflektora, pogotovo u situacijama kada se odluče za profesiju svojih roditelja.

GalerijaMeđutim, u nekim situacijama poznati uspijevaju svoju djecu zadržati podalje od kamera i osigurati im mirno djetinjstvo.

Tako uistinu rijetki znaju kako izgledaju sinovi Brucea Springsteena. U braku sa suprugom Patty Scialfom dobio je troje djece, sinove Evana i Sama te kćer Jessicu.

Jedino je Evan, danas 28-godišnjak, jedno vrijeme pokušavao krenuti očevim stopama i bavio se glazbom. Danas radi kao glazbeni urednik i voditelj na radijskoj postaji SiriusXM.


Mlađi sin, 24-godišnji Sam, završio je vatrogasnu akademiju u New Jerseyju i radi u vatrogasnoj službi u North Wildwoodu.

Glazbenik je priznao da njegova djeca nisu nimalo impresionirana njegovim uspjehom ni njegovom glazbom. Kasno smo dobili djecu. Ja sam imao 40 godina kada nam se rodio prvi sin. Tijekom godina svi su pokazivali zdrav nedostatak interesa za naše karijere. Imali su svoje glazbene heroje, svoju glazbu koja im je bila važna. Da netko spomene naslov neke moje pjesme, ne bi pojma imali o čemu se radi. Znam da nitko od njih nije pročitao moje memoare. To mi se sviđa. Moj posao je čudan, ekscentričan. Ne može se ni s čim usporediti i biti dio svega toga može biti teško, kazao je Bruce u intervjuu za New York Times.

Ankete

(7188) Tko više sliči tati?

rezultati povratak glasova368
rezultati


Sam, Bruce, Patty, Evan i Jessica Springsteen
Sam, Bruce, Patty, Evan i Jessica Springsteen (Foto: Profimedia)