Skratiti ili ne skratiti kosu pitanje je koje si često postave mnoge žene.

Galerija Jennifer Lopez Jessica Alba Emilia Clarke +6 Emma Stone

Srećom, uvijek postoji opcija koja je "negdje između", a radi se o popularnom lobu. Lob je frizura koja će zadovoljiti one koji žude za promjenom, ali istovremeno se neće morati previše odmaknuti iz svoje zore komfora.

Lob je savršeni balans između kratke i duge kose i pritom savršeno stoji i ženama s tankom kosom i onima s gustom.

Lijepa kosa Pet nezaobilaznih proizvoda za sve tipove kose

Zahvaljujući suncu naša kosa dobije izgled koji želimo što duže zadržati "Morske" nijanse: Kako zadržati ljeto u kosi i kada zavlada sivilo

Radi se zapravo o dužoj verziji popularnog boba (kosa je dužine tik do ramena ili do ključne kosti) koja laska svim oblicima lica, lako se održava i odlično izgleda ravno ili valovito. Volite li šiške i one će se uklopiti u ovu frizuru.

Ako malo bolje razmislite, vjerojatno ćete se teško sjestiti neke lob frizure koja vam nije dobro izgledala, a u našoj galeriji pogledajte i 10 slavnih žena koje potvrđuju da je lob idealna frizura.

Jennifer Lopez svoju je kosu nedavno još jednom skratila na ovu dužinu i potvrdila da će se lob nositi u i nadolazećem razdoblju.

Katie Holmes Katie Holmes (Foto: zadovoljna.hr)

Pogledajte i 12 slavnih dama s kratkom kosom zbog kojih ćete možda napokon skupiti hrabrost za malo odvažniji rez:

Kratka kosa: 12 slavnih dama zbog kojih ćete (napokon) skupiti hrabrost za šišanje Anne Hathaway Natalie Portman Emma Watson +7 Emilia Clarke

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju