Poznati francuski niche brand - Nicolaï Parfumeur-Createur obilježio 30-tu godišnjicu branda u Zagrebu u Top niche parfumeriji.

Galerija Nicolai - 5 Nicolai - 1 Nicolai - 3 +3 Nicolai Ambre Cashmere

Parfums de Nicolaï je jedna od rijetkih većih mirisnih tvrtki u niche svijetu koja je još uvijek u privatnim rukama - Patricije de Nicolaï, nećakinje poznatog parfumera Jean- Paul Guerlaina.

Odrastajući u svijetu mirisa, Patricia se razvila u pravu parfemsku umjetnicu.

Nakon obrazovanja za parfumerku, radila je u međunarodnom parfumerskom timu, te je 1989. godine sa svojim suprugom Jean- Louis Michauom osnovala “Les Parfums de Nicolaï”.

Ljubiteljica je organskih esencija, koja uživa biti slobodna i neovisna o parfemskoj industriji, gdje su važne cijene proizvoda i marketinške restrikcije.

Njezne kreacije karakterizira visoki postotak prirodnih esencija, iznimno smjele kombinacije i intenzivne koncentracije.

Svoju liniju parfema započela je sa danas apsolutno legendarnim muškim mirisom New York, koji se danas može dobiti u čak dvije mirisne koncentracije.

Patricia de Nicolaï dobila je 1988. godine priznanje struke kao “ Best International Perfumer”, te je time i prva žena koja je primila to priznanje.

U Top niche parfumeriji Damien Flynn, brand manager Nicolaï Pafrumeur-Createur je povodom obilježavanja 30-te godišnjice branda predstavio Nicolaï mirisne klasike - Patchouli Intense, Ambre Cashmere, Neroli Intense, Fig Tea, New Yourk Intense, Musc Intense, Cuir Cuba i Incense Oud.

Svi mirisi dostupni su u Top niche parfumeriji, Tomićeva 4 i putem weba www.top.hr.

Nicolai Ambre Cashmere Nicolai Ambre Cashmere (Foto: Zadovoljna.hr)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju