Proljeće je vrijeme promjena, a mnogi kreću od sitnica kao što su nova frizura ili boja kose. Svake godine pojave se novi trendovi u svijetu kose koji zasjednu na tron popularnosti, a ništa drugačije nije ni ove 2022. godine.

Kada su u pitanju boje za kosu, prema popularnoj društvenoj mreži TikTok, samo o jednoj boji trebate razmišljati u nadolazećem periodu. Zvijezda proljeća, a onda i ljeta bit će plava boja koja je spoj boje maslaca, badema i vanilije.

Iako zvuči kao kombinacija za slastice, radi se o savršenoj boji za kosu koja stvara prekrasan balans između hladnih i toplih nijansi plave boje. Tonovi su to koji će obilježiti ljeto pred nama.

Nijansu je osmislila koloristica za kosu i tiktokerica Chrissy Rasmussen. Video u kojem je pokazala ovu savršenu nijansu plave boje skupio je na desetke milijuna pregleda.

Rachel McAdams Šest verzija boba koje će se posebno svidjeti ženama s gustom kosom

U prikazanom videu na korijenu kose su tamniji, orašasti tonovi koji se zatim prelijevaju u mješavinu zlatnih, neutralnih i hladnih pramenova na sredini i vrhovima.

Monica Bellucci Deset najljepših slavnih crnki zbog kojih poželimo potamniti kosu

Kako bi vam u potpunosti bilo jasno kako spoj ovih nijansi izgleda, pogledajte video u nastavku. Ako vam se boja svidi, znate što vam je činiti. U svakom slučaju, imat ćete boju kao stvorenu za najtopliji dio godine.

@hairby_chrissy #hairby_chrissy #habithairx #hairextensions #hairextensioneducation @matsallen1 #habitsalonaz ♬ as it was x cruel summer x deja vu - matty james

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju