Nakon velikog uspjeha filmova "Lady Bird" i "Little Women", američka redateljica Greta Gerwig upustila se u novu filmsku avanturu. Njezin novi projekt je film "Barbie" baziran na legendarnoj lutki tvrtke Mattel.

Razvoj filma započeo je još 2014. godine kada je prava na snimanje imao studio Sony Pictures, a kada je njihov ugovor istekao prava su pripala studiju Warner Bros. Pictures koji je za glavnu ulogu odabrao glumicu Margot Robbie.

I dok nitko nije imao prigovor na njezino pojavljivanje u ulozi Barbie, odabir Ryana Goslinga za ulogu Kena neki su komentirali kao pogrešku.
Ovaj tjedan u javnost je puštena prva Ryanova fotografija u ovoj ulozi i društvene mreže odmah su se užarile od komentara. I dok su njegove obožavateljice oduševljene i jedva čekaju da film dođe u kina, mnoge žene kako smatraju kako Ryan jednostavno nije dovoljno zgodan za ulogu Kena.

Margot Robbie u ulozi Barbie Margot Robbie u ulozi Barbie (Foto: Profimedia)

Naime, Ken je sinonim za fizičko savršenstvo tj. percipira se kao lik koji u potpunosti odgovara svim nametnutim standardima ljepote. Zato su mnogi smatrali kako bi bolji odabir za ovu ulogu bio neki klasični ljepotan poput Brada Pitta koji bi utjelovio kalifornijski koncept ljepote.

Simetrične crte lica, plave oči, bujna plava kosa, isklesani trbušnjaci, preplanulo mišićavo tijelo - upravo ovako po definiciji izgleda tipični kalifornijski ljepotan koji je bio predložak za stvaranje Kena.

Ryan Gosling u ulogi Kena Ryan Gosling u ulogi Kena (Foto: Profimedia)

Žao mi je, ali nije dovoljno zgodan za ovu ulogu, promašili su s castingom Kena, obožavam Ryana i mislim da je seksi, ali ovo nije uloga za njega, samo su neki od komentara kritičarki s društvenih mreža koje nisu zadovoljne odabirom Ryana.

S druge strane, mnoge dame stale su u njegovu obranu i smatraju kako su kritike na Ryanov račun potpuna besmislica. Halo, pričamo o čovjeku koji se uvijek nalazi na listama najzgodnijih frajera na svijetu i na njima je s razlogom, zaključila je jedna obožavateljica.

Kako će se Ryan snaći u ulozi Kena saznat ćemo za nešto više od godinu dana. Snimanje filma započelo je ovog ožujka, a premijera je zakazana za srpanj 2023. godine.

Ryan Gosling je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju