Neki muškarci imaju problem s ozbiljnijim vezivanjem, zbog čega se rijetko kad žene za svoje partnerice. Donosimo vam znakove koji otkrivaju muškarca kojem brak nije na pameti


1. Ostavlja vas da se sami snalazite na tulumu

Muškarac koji ima problema s vezivanjem svoju odabranicu rado „pokazuje“ na zabavama, ali ne provodi previše vremena u njenom društvu, tvrdi psihologinja Laurel House, autorica knjige "Screwing te Rules: The No-Games Guide to Love". Umjesto toga ostavlja je da se sama snalazi na tulumu.

2. Uvijek želi da nešto radite zajedno
Odvodi vas u restorane, na izložbe i druge ekstravagantne spojeve, ali nikad ne predlaže da ostanete doma i ne radite ništa?

'Konstruktivna kritika sastavni je dio naših života, koja nam može pomoći da postanemo bolje i kvalitetnije osobe. No ako muškarac neprestano kritizira vaša mišljenja, pojavu i postupke, pokušava vas promijeniti.'

Ovakav tip muškarca preferira da se opusti od stresnog dana sam, i ne uključuje druge osobe u svoje svakodnevne obaveze poput kupovine svakodnevnih namirnica, ističe Laurel House.

3. Želi s vama slaviti uspjehe, ali izbjegnuti poraze

Lijepo je kada muškarac osjeća potrebu za dijeljenjem sretnih trenutaka u svojem životu, ali ako nikad ne govori o neugodnim iskustvima, to bi mogao biti znak za uzbunu.

Ovakav muškarac u vama ne vidi oslonac, tvrdi psihologinja, i teško da će se dugotrajno vezati za osobu koju promatra na takav način.

4. O budućnosti priča samo pod utjecajem alkohola
Ako o vašoj zajedničkoj budućnosti priča samo kada je pod utjecajem alkohola – njegove namjere se ne računaju. Ono što ga stvarno otkriva su riječi koje izgovori "trijezne glave“ . Muškarci koji ne planiraju unaprijed također su oni koji ne žele biti uz partnericu na duge staze.

5. Ne želi vam udovoljiti u krevetu
Muškarcima uglavnom nije potrebna predigra, dok rijetko koja žena može postići vrhunac bez nje. Ako partner na mari za vaše seksualne želje nakon što ste ih jasno izrazili, to je dobar znak da mu vaša sreća nije na prvom mjestu.

6. Češće kritizira nego pomaže
Konstruktivna kritika sastavni je dio naših života, koja nam može pomoći da postanemo bolje i kvalitetnije osobe. No ako muškarac neprestano kritizira vaša mišljenja, pojavu i postupke, pokušava vas promijeniti.

7. Nikad ne traži savjet
Ako muškarac u vašem životu savjete traži od svojih prijatelja i obitelji, ali nikad od vas, to je znak da vaša razmišljanja ne smatra važnima. Velike su šanse da ne planira dugotrajni odnos s ženom o kojoj nema dobro mišljenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju