Kožnate jakne jedno su od omiljenih prijelaznih komada koji, osim što nas griju kada vrijeme malo zahladi, ujedno i podižu naše jesenske kombinacije. One su baš poput dobrih traperica –bezvremenske, stoga se jedna definitivno mora pronaći u ormaru svake urbane djevojke, pa tako i u vašem.

Galerija +0 Kožnate jakne su svojevrsni sinonim za jesen

Neovisno o tome odlučimo li se za klasičnu kombinaciju s trapericama i bijelom majicom ili pak za onu večernju s dozom elegancije, kožnata jakna će čak i najbazičniju kombinaciju učiniti zanimljivom i dati joj dozu šika i slojevitosti, koji volimo u jesenskim danima pred nama.

No i među kožnatim jaknama možemo naići na razne varijacije. Od klasičnih uskih modela koji ističu figuru, do oversize bikerskih i bomber jakni, koje su posljednjih godina preplavile ulice. Baš će takvi modeli vrlo lako pretvoriti jednostavnu, casual kombinaciju u jednu rokersku i trendi te probuditi u nama pravu modnu buntovnicu.

Koža je materijal koji je sam po sebi vrlo zahvalan i dugovječan, zato ako uložimo u kvalitetnu kožnatu jaknu, zasigurno nećemo požaliti jer će se ona u našem ormaru zadržati dugi niz godina. Svoj kvalitetni primjerak možemo pronaći u trgovinama Europa 92, koje u svojoj ponudi nude bogat izbor kožnatih jakni u raznim bojama. Od vječnih crnih i nježnih bež, pa sve do žutih i crvenih za one malo odvažnije koji vole eksperimentirati s bojama. Njihovi brendovi poput Redskins, Salsa, Mustang, Gipsy i Sctoch&Soda već se dugi niz godina ističu svojom kvalitetom i poznatim dizajnom, a tako je i kada su u pitanju kožnate jakne. Osim u raznim bojama, u ponudi imaju i razne modele, tako da ćemo ih lako moći uklopiti u baš svaki stil, bio on romantičan, elegantan, urbani ili rokerski.

Kožnate jakne odličan su prijelazni komad i za naše bolje polovice. Nekada su kvalitetan kožnjak, razbarušena kosa i dobre traperice bile pravi simbol muževnosti, a ostavljali su i dojam zločestog dečka za kojim bi se svaka žena okrenula. Tako je danas kožnata jakna pronašla put do ormara svakog muškarca i usidrila se kao neizostavan dio njihove jesenske garderobe. Budući da je Europa92 trgovina za nju i njega, lako ćemo u njoj pronaći model koji će odgovarati i našem muškarcu, pa tako nećemo morati hodati po raznim trgovinama u potrazi za idealnom kožnatom jaknom, već ćemo sve pronaći na jednom mjestu.

Možda su pred nama sivi dani, ali to se ne mora odraziti i na naše kombinacije. Dobra kožnata jakna uvijek je u trendu, pa će tako lako podići našu kombinaciju, ali i naše raspoloženje, posebice odlučimo li se na neku od veselijih boja. Prkosite i vi sivilu odličnim jesenskim outfitima i komadima, zaogrnuti kožnatom jaknom koja će staviti točku na i svakoj vašoj kombinaciji.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju