Nekim poznatim ženama brak nikada nije bio na listi prioriteta. Iz raznih razloga nisu vjerovale u instituciju braka, a onda se sve promijenilo kada su upoznale Gospodina Pravog.

Galerija Rachel Weisz i Daniel Craig Jessica Chastain i njezin suprug Gian Luca Passi de Preposulo Benji Madden i Cameron Diaz +1 Dave Franco i Alison Brie Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo 2012. godine započeli su vezu koja je 2017. godine okrunjenja brakom. Nikada se nisam željela udati. Kada sam upoznala svog današnjeg supruga, on je znao da brak nije nešto za što sam zainteresirana. Počeli smo upoznavati jedno drugo i tada se moj stav o braku promijenio.

Neke stvari jednostavno treba slaviti, a moj je suprug vrijedan toga. Sada volim biti u braku. Nikada nisam mislila da je to moguće, ali on je spektakularno ljudsko biće i slavim to što svoj život mogu dijeliti s njim, kazala je Jessica u intervjuu za magazin WSJ.
Rachel Weisz i Daniel Craig Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Guliver/CoverImages)
Cameron Diaz od početka karijere tvrdila je da se neće udati. U nekoliko navrata kazala je da se boji takve obveze i da jednostavno nije tip za brak. Taj stav promijenio se kada je u njezin život ušao Benji Madden: Nakon što sam ga upoznala, prvo sam pomislila da je zgodan. Upitala sam se kako to prije nisam znala. Nikada nismo bili u istom krugu. Oženili smo se u svojoj dnevnoj sobi pred najbližim prijateljima. Nakon toga smo imali mali tulum u dvorištu.

Mi smo dvije jako različite osobe, ali dijelimo iste vrijednosti. Nikada nisam iskusila nešto takvo. Nikada me nitko nije volio na ovaj način. Pogledam ga svaki dan i jednostavno me inspirira. Stvarno sam sretnica. Ništa više nije važno sada kada imam svog supruga. Uopće se ne sjećam prošlosti. Nitko se ne može usporediti s njim. Sve drugo je nestalo.

Jednostavno shvatiš da je to prava stvar. Prava ljubav. Shvatiš kako izgleda prava predanost i odanost. To je osoba s kojom gradiš svoj život.
Benji Madden i Cameron Diaz Benji Madden i Cameron Diaz (Foto: Profimedia)
Glumica Alison Brie imala je pet godina kada su se njezini roditelji razveli. To iskustvo također je utjecalo na njezin dugogodišnji stav o braku. Nisam se željela udati. Govorila sam da to nije moj životni put jer imam previše lud život.

A onda sam se zaljubila. Gluma me ispunjava, ali nije najvažnija stvar u životu. Ima nešto u braku zbog čega se osjećam tako mirno, čak i više slobodno, a ne kao da sam zarobljena u nečemu. Brak je sjajna stvar, smatra Alison koja se u ožujku 2017. godine udala za kolegu Davea Franca.
Dave Franco i Alison Brie Dave Franco i Alison Brie (Foto: Guliver/CoverImages)
Rachel Weisz godinama je bila u vezi s redateljem Darrenom Aronofskim s kojim je 2006. godine dobila sina Henryja. Par je prekinuo 2010. godine, u vrijeme kada se po Hollywoodu naveliko šuškalo da je povod kraju veze glumac Daniel Craig. Nedugo nakon toga ispostavilo se da su Rachel i Daniel uistinu zaljubljeni, a vezu su nakon nekoliko mjeseci okrunili i brakom.

Nisam mislila da ću biti u braku. To nikada nije bila moja ambicija. Upravo suprotno. Nisam se mogla poistovjetiti s romantičnim komedijama u kojima je brak bio poanta svega. Onda se ovo dogodilo, na sreću, u trenutku kada sam bila zrela za brak
, priznala je Rachel koja je nedavno potvrdila vijest da ona i Daniel iščekuju svoje prvo zajedničko dijete.
Rachel Weisz i Daniel Craig Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju