Mlađe je slađe pogotovo kad su u pitanju muškarci. No dok Demi Moore to radi bez srama neke žene se zbog društva libe ulaska u vezu s mladim muškarcima. Treba li razmišljati o sebi ili okolini zna Nikolina Pišek

Draga Nikolina
Imam jedan problem. Ustvari ne znam da li to mogu nazvati problemom ili... Sviđa mi se jedan dečko kojem se i ja sviđam, blago rečeno zaljubljen je u mene, ali i mlađi od mene, ni manje ni više nego 10 godina. Meni je 28, a njemu tek 18. Nema šta nije radio i na koje načine me nije pokušao pozvati van , ali meni je smetalo samo to što ima 18 godina. Inače je super i kao osoba i kao muškarac. Ne smeta to toliko ni meni, koliko se ja ustručavam zbog okoline, jer živimo u malom gradu. On se sada povukao jer ja nisam reagirala, a nisam upravo iz toga razloga, iako mi se sviđa. Žao mi je što je tako i ne znam što sad.
Tražim bilo kakav savjet!

Draga...

Sve je u životu relativno, pa tako i tvoja potencijalna veza s mlađahnim momčićem tek izašlim iz puberteta. Još tinejdžerom... Gledaj, za dvadesetak godima ta će razlika biti gotovo i nebitna, za tridesetak se neće niti spominjati, a za četrdesetak, pod uvjetom da smo još svi na broju, i da su nam sve ovce na broju, ako ćemo tada još uvijek i uopće znati više brojati.... phiii.

Iskreno, dečko je mlad, ne zna kuda bi sa sobom od hormona, djevojčice njegovih godina ili se bacaju u promet sa starijim, iskusnijim, i ujedno platežno sposobnijim muškarcima, ili tek pakiraju svoje Barbike da bi ih se za koju desetinu godina s nostalgijom prisjećale.

Još iskrenije, da sam ja dečko od osamnaest, i da imam priliku provaljati se među plahtama (na haubi, na sjeniku, maminom i tatinom bračnom krevetu, bakinom kauču, etc, etc...) s kapitalcem od gotovo trideset!!!!

>> Zašto muškarcima nije dovoljna 'ona' s kojom su u vezi?

Pa gdje bi mi kraj bio!

Nikad, ali nikad ne bih propustila/o takvu priliku da kresnem takvog kapitalca, i onda da ponosno nataknem njegove rogove povrh kamina u primaćoj sobi, tako da svim ljubopitljivim putnicima namjernicima mogu nanovo i nanovo objašnjavati do najsitnijeg detalja kako je jelen (u ovom slučaju, košuta - pala).

Jer, tvoje godine impliciraju iskustvo. Njegove staminu. Sraz bi mogao biti eksplozivan. Na radost svih zainteresiranih...

A možda se i varam...

Jedna od mojih dragih Prija ima mlađahnog pastuha. Ok, sada je već prošlo i šest, sedam godinica, Prija je došla sa krive strane tridesetih, pastuh je isto prešao ozloglašenih tri nula, razlika koja nas je prije bunila, prestala se primjećivati, mi svi nevjerni Tome začepili smo razuvjereni njihovom velikom i neprekinutom ljubavlju, a oni se unatoč i usprkos našem nemotivirajućem skepticizmu vole i dalje...

Rekla mi je 'Nitko me nije toliko temeljito razuvjerio kao on, Against all the odds pretvorilo se u ljubavnu priču mog života. Persona non gratta u čovjeka s kojim želim ostarjeti, bedasti nezreo klinac u muškarca na kojeg mogu računati u svakom trenutku. I da, volim ga isto kao i prvog dana, još i više, jer me, za razliku od drugih, 'zrelijih i pouzdanijih' nikada nije iznevjerio.'

Jedino pravilo je da pravila nema.

Tvoje bi trebalo biti, ako je privlačnost toliko jaka, i ako te malograđanština i eventualni komentari neće dirati, ako ti je do malo neobavezne zabavice, jer na nešto više ne bi smjela računati - go for it!!!

Pred zakonom si čista, a pred selom, koliko god to i bila, nikada nećeš biti dovoljno. Jedino što mi sada trenutačno pada na pamet je jedan citat iz filma 'Opasne veze' , od strane Marquise de Merteuil koju glumi Glenn Close:

'Pa, nisam imala izbora, što učiniti? Ja sam žena. Žene su dužne biti daleko više vješte nego muškarci. Možete uništiti naš ugled i život s nekoliko dobro izabranih riječi. Dakle, naravno, morala sam izmisliti, ne samo sebe, nego i način kako pobjeći na načine na koje to još nikome nije palo napamet. I ja sam uspjela, jer sam uvijek znala da sam rođena da dominiram muškim rodom i da osvećujem svoj.'

Pretjerano?

Je. Ali slikovito i poučno...
Uživaj u svojoj ženstvenosti, i ne dozvoli nikome koga se ne tiče da te osuđuje..

Pozdrav!

Pitajte Nikolinu!
Želite li znati kako bi Nikolina stala na kraj vašim problemima ili u koliko visokim potpeticama ćete zaista biti seksi, odvažite se i postavite pitanje na zadovoljna@novatv.hr.

Sve Nikolinine kolumne pročitajte ovdje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju