Ženskim problemima, a ni toleranciji izgleda nema kraja. No, kada ste pomislili da je vaš muškarac najgori, a još ga se niste spremne odreći, evo jednog još goreg. Nikolina odgovara čitateljici koaj je zaljubljena u transvestita

Draga Nikolina, imam jedan problem. Zaljubila sam se u dečka koji je prikriveni transvestit. Kad je u kući voli oblačiti žensku odjeću,šminkati se i izaći u grad takav. Meni je to grozno, a on misli da je meni to uredu. Ne znam što da radim,on to voli,a ja ga ne želim izgubiti, a ni takvog ga prihvatiti.Da sutra hodam gradom i ljubim se s nekim tko izgleda kao cura (a, ustvari je muško) ne mogu zamisliti. Ne znam što da radim. Pomagaj...

Jao, cure, pa koliko je bezgranično veliko naše strpljenje.....?
Voliš ga, ali ne njega, nego predodžbu o tome kakav bi on trebao biti, ili kakvim ga želiš uzgojiti. Od svih heteroseksualnih frajera na svijetu (kojih je sve manje, da se razumijemo....), ti si našla onoga s kojim ćeš se svađati oko haltera i štiklica?

Frajera s defektom. Robu s velikom genetskom greškom za konzumaciju veze kakvom je ti vidiš. Psa bez noge...
Ili, u tvom slučaju, psa koji umjesto stražnjih nogu ima kolica...

Voliš ga, i želiš 'spasiti', ali ti neprekidno promiče činjenica da on NE ŽELI BITI SPAŠEN!

Ne želi biti preobraćen, on se u svojoj koži osjeća odlično, i neka tako i ostane.Ti si ta koja sumnjaš, koja voliš ideju o vašoj vezi, ali ne i nju samu. Ti si ta koja strahuješ, koja se pitaš ima li to sve skupa smisla, koja se bojiš reakcija, i koja propitkuješ svoje osjećaje.

Pitam te ja: može li ti biti seksualno uzbudljiv dečko u čipkastoj spavačici s crvenim ružem na usnama?Ako može, go for it!! Ako nisi sigurna sada, vjeruj mi, vrijeme koje prolazi neće te učiniti tolerantnijom.

Ajmo rekonstruirati moguću situaciju:

- Tata, želim ti predstaviti svog dečka!
- Dobro, čerce, a tko je ova lijepa dama? Prijateljica, što li?
- Ne, tato, to je...

Uto u kuhinju uleti majka noseći svečane, tek nekoliko puta upotrijebljene svadbene tanjure koji su se brižno čuvali za ovakve, svečarske prigode. Njihova mezimica dovodi kući momka. Možda se obznani i udaja... Veliko majčinsko srce nadimalo se ponosom ispod umazane pregače prekrivene natpisom 'Kuharice manje zbori da ti ručak ne zagori'. Majka ovlaš obriše ruke o pregaču i dobaci u prolazu:

- A jel, gdje li je taj tvoj...? No, dobro...hajde djevojke da mi malo dadnete ruku, da ubrzamo, da se stignem malo i naporediti, da me ne gleda čovjek ovako uneređenu...'
- Da, hajde cure! – u to se ubaci otac zadovoljno se češkajući po želucu. – Nebute još dugo cure bile... – promrmlja si tiho u brk i hedonistički nečujno podrigne.

Iz kuhinje je obećavajuće mirisao dinstani luk i miješao se s aromom netom pečenih vanili kiflica. Sve je slutilo na nesto obećavajuće i dobro...

A još ako je dečko i iz neke fine familije, pa ako se ima neka vikendica u Crikvi ili Jadranovu, pouzdani podcijenjeni sjever, ne predaleko, gdje im je kraj?

I dok je otac brojao slobodne dane koje ce moći utrošiti na plandovanje u besplatnom smještaju, zapravo, novom obiteljskom posjedu, a majka skidala viklere sa svoje kratke trajne, stajala si usred svoje noćne more. Uzrok svih problema nije niti trepnuo. Dapače, primijetila si kako mu se odlijepila lijeva trepavica. Za razliku od tebe kojoj je znoj formirao rastuću kapljicu navrh nosa, Viktor/Viktorija mirno je stajalo/la čekajući tvoju reakciju i usput pogledavajući besprijekoran french na noktima, kakav ti nikada nisi uspijevala imati.

- Mama... - pokušala si ponovno glasom koji je podrhtavao.
- Ma što je, jel, pusti me na miru još malo, zar ne vidiš da nisam stigla kod frizera, prokleta bila ona mala, neće me više vidjeti tako skoro. Kao, gužvu imam susjeda, ma vidjet ćeš ti gužve kad ti nikada više ne dođem.! A i nije neka šteta, kažem ti. Nego, gdje prijateljica, kakoli-se-ono -zove, ide na trajnu? Dugo nisam vidjela taaaako dobru.

- To ti hoću reći mama, nije ovo prijateljica.

- Kako nije prijateljica? Kako možeš tako pred njom? Nisam te ja tako odgojila, vrazi te izili! Ako je u kući, onda je prijateljica, jel tako?

'Prijateljica' je upitno pogledala u tvom smjeru neznatno podigavši isčupkanu lijevu obrvu.

U tom trenutku postala si svijesna koliko je tvoja veza pogrešna. Koliko god se tješila da ako može Katie Price akka Jordan ponosno priznati da sa svojim suprugom dijeli haljinice, možeš i ti, nešto je u toj priči bilo krivo.

Cijeli tvoj organizam pobunio se instinktivno, protiv tvoje volje. Krajičkom svijesti sjetila si se bogobojazne bake i mrkog dida iz Gospića koji je cijeli život prtio balvane na leđima, strica i strine koji su se kao mala djeca veselili unaprijed svadbi na kojoj će se okupiti cijela ponosna obitelj, tetke iz Karlobaga koja je u čudu zdvajala nad opscenim modernim vremenima i molila se za spas tvoje duše ranom zorom u mjesnoj crkvi i brinula se da ne ostaneš usidjelicom.

Osjetila si da ti krv navire u glavu, i mehanički, protiv svoje volje izvalila:
- Paaaa, vidiš, prijatelj je zaapraavoo i ne tehnički, to jest, mama, tata, ovo je moj ....mmmhmmm.... zaručnik!

TUP! Okrenula si se i vidjela majku kao leži na lažnom perzijaneru i oca koji je s optuzujućim izrazom lica potrčao k njoj. Čula si kroz maglu kako majka hiperventilira, otac zdvaja nad zlom sudbinom, podigla si pogled i u kadar ti je ušao brižno održavani goblen posljednje večere zlokobno se nadvivši nad njih.

Bila si sigurna da te svih dvanaest apostola promatra s podsmjehom ptice rugalice. Bila si sigurnija no ikad da se ne nalaziš u željenom scenariju. Greška. Krivo.
Ne ja, ne ja, ne, NE JA!!!!

Sretno curo, i mislim ipak da trebaš nekoga tko neće posuđivati tvoje gaćice.
A možda i ja griješim...

I, da, kako vam se svidjaju moje nove traperice...?

Pozdrav svim čitatelji(ca)ma,
Nikolina

Pitajte Nikolinu!
Želite li znati kako bi Nikolina stala na kraj vašim problemima ili u koliko visokim potpeticama ćete zaista biti seksi, odvažite se i postavite pitanje na zadovoljna@novatv.hr.

Sve Nikolinine kolumne pročitajte ovdje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju