Najlakši način za vizualno produživanje cijele figure jest nošenje cipela s visokom potpeticom. Ako pak niste vješti u balansiranju na štiklama – tu su i platforme.

Stella McCartney unijela je pravu revoluciju na modno tržište kada je krajem 2014. godine predstavila svoju liniju Elyse cipela s debelom potplatom. Nosile su je slavne zvijezde od Gigi Hadid i Kendall Jenner do Jessice Albe.

Ovom modelu koji se sjajno kombinira uz traperice, ležerne hlače i suknje te haljine nije odoljela niti Nina Badrić, koja ih nosi još od 2016. godine.

Hrvatska pjevačica nedavno je pokazala da ih i dalje ima u ormaru te rado nosi. Na Instagramu je podijelila nosivu street style kombinaciju u kojem su dominirale upravo ove platforme s potpisom britanske dizajnerice.

Sparila ih je s crno-bijelim kombinezonom zanimljiva uzorka, toplim čarapama u boji burgundca te laganim kaputom u svijetloljubičastoj boji.


Model Elyse i dalje je vrlo popularan te se može kupiti na internetskoj stranici Stelle McCartney po cijeni od oko 650 britanskih funti, odnosno oko 5700 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju