Noćas se pjevalo, plesalo i slavilo diljem zemlje, a atmosferu su dodatno zagrijala domaća glazbena imena koja su nastupila na gradskim pozornicama i svojim stihovima ispratila 2022.

Galerija Nina Badrić na dočeku u Puli - 1 Nina Badrić na dočeku u Puli - 5 Nina Badrić na dočeku u Puli - 4 +2 Nina Badrić na dočeku u Puli

Veselo je bilo i na pulskoj Portarati, gdje je nastupila Nina Badrić. Naša poznata pjevačica uvijek izgleda besprijekorno, a jednu je takvu kombinaciju odabrala i za doček 2023. godine.

Za novogodišnji koncert u Puli, Nina je odabrala efektnu crvenu kombinaciju koja je baš prikladna za najluđu noć u godini.

Odjenula je blještavi crveni kombinezon koji je laskao silueti, a posebno su bili efektni puf rukavi koji su njezinoj kombinaciji dali romantični efekt. Jedan od najvećih trendova iz 80-ih godina prošlog stoljeća, prije nekoliko je godina postao jedan od modnih imperativa, a čini se da ćemo ga nositi i u 2023. godini.

Nina Badrić na dočeku u Puli - 5 Nina Badrić na dočeku u Puli (Foto: Srecko Niketic/Pixsell)

Glamuroznu odjevnu kombinaciju, Nina je upotpunila crvenim gležnjačama na visoku petu, a modni dodatci su također bili pomno odabrani.

Kosu je oblikovala u elegantnu pletenicu, a posebno se istaknula srebrna kruna sa zvjezdicama koja Nini baš dobro stoji.

Sjajne Nina i Sunčica Badrić: Koju biste kombinaciju radije imale u svojem ormaru? Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić Nina Badrić u kombinaciji koja joj stoji kao salivena +5 Promocija knjige Darija Srne - 5

I šljokice i zvjezdice i crveno i srebrno i zlatno, napisala je Nina Badrić ispod objave na Instagramu, a nakon toga je zablistala na pulskoj pozornici.

 Nina je poznata po svojoj ljubavi prema udobnim komadima i talentu da na vrlo uspješan način spaja glam i udobnost.

Nina Badrić na dočeku u Puli - 1 Nina Badrić na dočeku u Puli (Foto: Srecko Niketic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju