Čini se da je babljem ljetu (napokon) došao kraj i da nam stiže pravo jesensko vrijeme. A dolaskom nižih temperatura uskočit ćemo u gležnjače kojih smo se itekako zaželjeli. I Nina Badrić na fotografiji koju je podijelila na Instagramu nosi gležnjače, no riječ je o modelu koji se mnoge žene ne bi usudile nositi po hladnoći.

Na fotografiji na kojoj širokog osmijeha pozira ispred zelenih vrata pjevačica nosi gležnjače s visokom potpeticom i otvorenim prstima.

Gležnjače izgledaju vrlo šik te su na dijelu gležnja široke, a idealne su za prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni, odnosno za bablje ljeto, u kojem smo uživali sve dosad. Efektne gležnjače Nina Badrić sparila je sa svjetlucavom mini-haljinom zlaćane nijanse preko koje je stavila dugački crni šal.

Slika nije dostupna Nina Badrić: Sandale od 149 kuna koje izgledaju mrak uz maksi haljine i minice

Ima tih nekih dana koji ti izmame najveći osmijeh na licu. Danas je bio baš takav dan mada ja kakva jesam i u najlošijima pronađem sreću. Novi početci nove odluke... I Bog prati hrabre (i lude). Dobro je, napisala je Nina uz fotografiju na kojoj je pjevačica pokazala još jedno sjajno modno izdanje.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju