Pjevačica Nina Badrić nedjelju je provela u Rijeci, u kojoj je uživala u gurmanskim delicijama i posjetu Svetištu Majke Božje Trsatske.

Galerija Nina Badrić Plava haljina brenda Asos Design na jedno rame - 2 Plava haljina brenda Asos Design na jedno rame - 1 +0 Plava haljina brenda Asos Design na jedno rame

Savršena nedjelja, napisala je Nina ispod videa objavljenog na Instagramu u kojem je ukratko prikazala kako je provela dan vikenda.

Za dan proveden na otvorenom pjevačica je odjenula plavu haljinu na jedno rame. Haljina midi dužine s efektnim detaljem na prednjem dijelu prati liniju tijela, a napravljena je od glatke i rastezljive tkanine, takozvanog scuba materijala.

Radi se o haljini brenda Asos Design, koja se prodaje po cijeni od 65,99 eura (495,60 kn). Ovakvi i slični modeli haljina koji se prodaju na stranicama britanskog internetskog brenda ASOS čest su odabir za odlazak na vjenčanja.

Iako haljina koju Nina nosi odlično izgleda u svečanim prigodama poput vjenčanja u kombinaciji s cipelama na visoku potpeticu, jednako odlično izgledala je i uz sandale ravnih potplata, s kojima je haljinu uparila pjevačica.

Slika nije dostupna Nina Badrić: Sandale od 149 kuna koje izgledaju mrak uz maksi haljine i minice

Četvrtasti model sandala od umjetne kože sa zlatnim remenčićima u pjevačičinu ormaru nalazi se već neko vrijeme, a radi se također o modelu s Asosa, koji se svojedobno prodavao po cijeni od 149 kuna. Sandale se mogu vezati na različite načine i prilagođavati različitim izdanjima, što čini i pjevačica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju