Nema sumnje da je uz mladenku, na vjenčanju Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera, najveću pažnju privukla Nina Badrić. Pri dan vjenčane ceremonije nježnom bijelom haljinom, a drugu večer upečatljivom glamuroznom crnom toaletom

Nina Badrić je za vjenčanje poznatog sportskog para odabrala kreaciju Jurja Zigmana s kojim je surađivala i na spotu 'Dani i godine', pjesmi koju su mladenci izabrali za prvi svadbeni ples.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Nakon civilnog vjenčanja na kojem je popularna pjevačica pažnju privukla u bijeloj haljini i upečatljivim štiklama Sofije Webster, za zabavu nakon crkvenog vjenčanja Nina je odjenula dramatičnu crnu haljinu sirena kroja stvorenu za naglašavanje siluete pješčanog sata.

Fotografija objavljenom na njezinom Instagram profilu snimljena u spektakularnom okruženju romantične Venecije izgleda kao prizor iz holivudskog filma.

'Boginja hrvatske estrade', 'Zaista kao kraljica - otmjena i predivna', 'Kakva diva!! Svaka čast!!!' samo su neki od komplimenata upućenih pjevačici u komentarima ispod fotografije objavljenoj na Nininom profilu.

U galeriji pogledajte vjenčane haljine mladenke Ane Ivanović.
 

 

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju