Nina Badrić oblačan jesenski dan provela je u splitskoj marini te je posjetila poznati restoran Zrno Soli. Na svojem Instagramu podijelila je tri fotografije s pogledom na marinu, koja u večernjim satima izgleda posebno lijepo, a Nina je pozirala u društvu Ane Hanžeković Krznarić.

Za druženje u Splitu Nina Badrić odabrala je jednostavnu, ali i dalje efektnu odjevnu kombinaciju. Pjevačica se odlučila za crne tajice, koje su naglasile njezinu ženstvenu figuru, a kombinirala ih je s crnom majicom preko koje je nosila veliki šal leopard uzorka u kombinaciji sive i crne boje.

Veća torba sivosmeđe boje luksuzne francuske modne kuće Louis Vuitton lijepo je upotpunila Ninin stajling.

Sjajne Nina i Sunčica Badrić: Koju biste kombinaciju radije imale u svojem ormaru? Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić Nina Badrić u kombinaciji koja joj stoji kao salivena +5 Promocija knjige Darija Srne - 5

Nina Badrić: Čizme s visokom potpeticom u kojoj žene izgledaju mrak Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima CCC čizme, 179,16 kn H&M čizme, 971 kn +2 YSL čizme, 11.256 kn

Jedan mali krug dovoljno velik, napisala je Nina Badrić uz fotografije na Instagramu, parafrazirajući stihove Massimove pjesme "Mali krug velikih ljudi". Pjevačica je sigurno uživala u društvu dragih ljudi, a njezina crna odjevna kombinacija, koju je podigla zanimljivim šalom za dozu glamura, bila je kao šlag na torti toga druženja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju