Nina Badrić nakratko je prekinula odmor na Hvaru i uputila se u Dubrovnik. Povod posjeta biseru Jadrana bio je nastup na vjenčanju Rite Rumore, jedne od najpoznatijih hrvatskih modnih influenserica.

I dok je na vjenčanju doslovno blistala u fantastičnoj srebrnoj večernjoj haljini, za uživanje i opuštanje u Dubrovniku naša je glazbena diva odabrala znatno ležerniju odjevnu kombinaciju.

Lijepa Nina odjenula je podrezane plave traperice ravnog kroja s rašivenim rubovima i kombinirala ih s prugastom majicom dugih rukava.

Od obuće je odabrala predivne sandale francuske modne kuće Chanel s otvorenom petom. Chanelovi slingback modeli nalaze se na svim popisima kultnih cipela, pogotovo varijanta s višom potpeticom od pet centimetara koja se u njihovoj ponudi službeno pojavila 1957. godine.

Ova elegantna sandala već desetljećima ne gubi popularnost, ne samo zbog svoje svestranosti nego i zbog domišljatog dizajna. Naime, vrh sandale je u kontrastnoj boji zbog čega stopalo izgleda manje, a noge duže.

Kultna salonka modne kuće Chanel Kultna salonka modne kuće Chanel (Foto: Chanel)

Chanelovi modeli s otvorenom petom popularni su desetljećima Chanelovi modeli s otvorenom petom popularni su desetljećima (Foto: Chanel)

Umjesto modela s višom potpeticom, Nina je za sebe odabrala onaj sa širokom potpeticom od dva centimetra. Nije igrala na sigurno s klasičnom kožnatom varijantom u bež i crnoj boji, nego je odabrala model obložen ružičastim tvidom.

Njezina kombinacija sigurno bi se svidjela Francuskinjama koje su odavno na glasu kao najbolje odjevene žene na svijetu. Prugasta majica, udobne cipele s niskom potpeticom i ležerne traperice nezaobilazan su dio njihove garderobe i pripadaju skupini odjevnih komada koje Francuskinje smatraju klasicima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju