Nina Badrić trenutno boravi na Maldivima koje je glazbenica odabrala kao destinaciju za odmor. Maldivi su otočna država u Indijskom oceanu koja se sastoji od oko 1200 otoka grupiranih u 26 atola, među kojima je oko 200 naseljenih, a 80 ih se koristi samo za turizam.

Galerija Nina Badrić H&M, 378 kn Edited (About You), 755 kn +3 Zara, 799,90 kn

Na jednom od tih turističkih otoka boravi i Nina Badrić koja fotografije s idiličnih Maldiva objavljuje na Instagramu. Tako je svoje pratitelje razveselila fotografijama s plaže na kojima pozira u crnom kupaćem kostimu, a za jedno dnevno izdanje i fotografiju snimljenu ispred drvene kućice koja se nalazi na vodi, odabrala je jednobojnu haljinu u divnoj nijansi žute.

Na haljini maksi dužine ističu se voluminozni rukavi do lakta, dok je donji dio lepršav. Haljina zakopčana do grla lijepo je istaknula struk pjevačice i njezinu ženstvenu figuru. Nina je na fotografiji pozirala bosonoga, no uz takav model maksi haljine dobro bi pristajala i obuća s ravnim đonom, kao i s potpeticom.

Slika nije dostupna Svjetska, a naša: Model haljine koji Nina Badrić nosi bolje od stranih zvijezda

Romantični stajling za Maldive Nina Badrić upotpunila je sa sunčanim naočalama okruglih okvira, tankim narukvicama i lakom za nokte u tamnoj boji. Želite li i vi garderobu obnoviti žutom maksi haljinom, u fotogaleriji pronađite šest modela iz trgovina idealnih za proljeće i ljeto.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju